ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

Βουλή Pride...

 Εορτάστηκε και φέτος λοιπόν με λαμπρότητα και ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωϊνές ώρες στην πλατεία συντάγματος, το περίφημο Athens gay pride, όπου κάθε λογής "νούμερο" (και δεν αναφέρομαι στους απλούς πολίτες που παραβρέθηκαν εκεί προφανώς απο περιέργεια) έκοβε βόλτες ξεβράκωτο μέσα στο πλήθος και κουνούσε σημαιάκια.


 Ομολογουμένος ήταν ένα καλό show με άφθονο γέλιο μέχρι δακρύων σαν αυτά που κάνει ο Σεφερλής στο θέατρο "Δελφινάριο". Για καρναβάλι καλό ήταν.

 Απ όλα είχε ο μπαξές. Δίμετρους "λεβέντες" με καράφλα, ντυμένους με συνολάκια που θα ζήλευε και η κύρα Περιστέρα, "παλικάρια" που τρώγανε τα μουστάκια τους και μπερδεύανε τα μούσια τους και κάνα-δυό που είχαν βγάλει τον κώλο τους έξω για να αεριστεί. Η απόλυτη ξεφτίλα δηλαδή!

 Τα πάντα γίνονται απ' τα Νεοταξικά σκουλήκια, για την γρήγορη κατάλυση της οικογένειας και του Έθνους... αν και έχει καταλυθεί ήδη. Και όλα αυτά μπροστά στο μνημείο του "Άγνωστου Στρατιώτη", με την αμέριστη συμμετοχή ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ κ.τ.λ.

 Είναι άλλο πράγμα η διαφορετικότητα και άλλο η ξεφτίλα. Καλά
κάνει κάποιος και είναι gay, transexual και ότι θέλει να είναι, δεν είναι ανάγκη όμως να βγαίνει με τον κώλο έξω, να κάνει παρέλαση στους δρόμους και να εκτίθεται στα μάτια των μικρών παιδιών και των τουριστών... αν και γι' αυτό γίνεται, για να τους βλέπουν τα μικρά παιδιά και να μεγαλώσουν με άλλες αξίες, δηλαδή χωρίς καμία και το "πολιτικό σύστημα" δήλωσε "παρούσα" εχτές στην προσπάθεια αυτή.

 Συνεργεία του δήμου είχαν βάψει ακόμη και τις οδικές διαβάσεις και τις διαγραμμίσεις στα χρώματα του Ουράνιου Τόξου, του λογότυπου δηλαδή μιας ακόμα "μη κυβερνητικής οργάνωσης" χρηματοδοτούμενη απο τον Σώρος που αυτοαποκαλείται "κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ". Υπήρχαν και άλλα περίπτερα και άλλων Μ.Κ.Ο που χρηματοδοτούνται απο την Ευρώπη και τις Η.Π.Α.

 Ο  παλαβιάρης "διευθύνων σύμβουλος" της ΛΟΑΤΚΙ, που έκανε παρέλαση με τον κώλο έξω εχτές στο Σύνταγμα, αποκαλούμενος και ως Jason-Αντιγόνη, φέρεται να είναι πληρωμένη λούγκρα από τον Σώρος για δίνει το παράδειγμα στα μικρά παιδιά ότι το να είσαι πούστης, είναι χάρισμα απο τον Θεό.

 Προφανώς σε λίγο καιρό, όλοι με τον κώλο έξω θα γυρνάμε αφού οι "Ελληνικές" κυβερνήσεις θα μας πάρουν και τα σώβρακα.

 Το πιο πετυχημένο happening σε όλο αυτό το τσίρκο του Athens gay pride, ήταν η φωταγώγηση της βουλής με το λογότυπο της ΛΟΑΤΚΙ, του ουράνιου τόξου δηλαδή. Και ήταν πετυχημένο καθώς η Ελληνική βουλή έχει καταντήσει ένα μπουρδέλο με ακριβοπληρωμένες πουτάνες μέσα, που σηκώνουν τα χέρια και τα πόδια και ψηφίζουν σε ότι τους παραγγήλει  η Γερμανία και το ΔΝΤ. Θα πρότεινα στον πρόεδρο της βουλής τον κ.Βούτση-Πούτση, να βάλει και ένα κόκκινο φανάρι στην είσοδο της.

 Έργο των Διεθνών κέντρων αποφάσεων είναι και το gay pride που πραγματοποιήτε σε πολλές χώρες διεθνώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.