ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

Καταρρέει (και) δημογραφικά η Ελλάδα

 ΘΡΙΑΜΒΟΣ! Σαμπάνιες ανοίγουν στο "Διευθυντήριο" των Βρυξελλών καθώς και στην Γερμανική Καγκελαρία, για την μείωση του Ελληνικού πληθυσμού που πέτυχαν οι οικονομικές "οδηγίες-κατευθύνσεις" του ΔΝΤ. Αυτός ήταν και είναι ο σκοπός άλλωστε. Είναι γνωστές αυτές οι πρακτικές των οικονομικών δολοφόνων (ΔΝΤ, Παγκόσμια Τράπεζα, Ευρωζώνη κτλ...) απο άλλες χώρες που είχαν εισβάλλει και πολάκις προαναγγελόμενες αλλά σαν λαός οι Έλληνες είναι αμόρφωτοι, κοινός γίδια ή πλίνθοι λαικιστί ΤΟΥΒΛΑ.


 Σύμφωνα λοιπόν με την είδηση απο "έγκριτα" ειδησεογραφικά site, με υπολογισμούς της αναξιόπιστης ΕΛ.ΣΤΑΤ, μόνο το διάστημα 2011-2017 ο πληθυσμός της Ελλάδας μειώθηκε κατά 355.000 ανθρώπους, οπότε αφού το λέει η ΕΛΣΤΑΤ καταλαβαίνεται ότι ο αριθμός των ανθρώπων έχει μειωθεί κατα πολύ περισσότερο. Αυτό βέβαια είχε προβλεφθεί και αναγγελθεί μέσω του τότε τηλεοπτικού σταθμού ALTER.

 Για όσους δεν θυμάστε (σχεδόν όλοι δηλαδή), πάρτε μια γεύση:



 Οι μελλοντικές προβλέψεις είναι δυσοίωνες αλλά στ αρχίδια του ο Έλληνας πολίτης αφού βιβλίο δεν έχει ανοίξει ποτέ και δεν έχει ιδέα τι γίνεται γύρω του. Πίνει μπάφους και παίζει pro. Με δημογραφικά θα ασχολείται? 7 στους 10 δεν έχει ιδέα τι είναι το "δημογραφικό" και το χειρότερο οι 9 στους 10 ακόμα πιστεύουν στους πολιτικούς, διότι αρνούνται απο εγωισμό να συνειδητοποιήσουν  ότι απο δημιουργίας της Ευρωζώνης, κουμάντο κάνουν οι οικονομικοί παράγοντες παγκοσμίως και όχι οι πολιτικοί-μαριονέττες της κάθε χώρας.

 Περιμένοντας λοιπόν την ανάπτυξη, μέχρι το 2050 ο πληθυσμός της Ελλάδας με τα βίας θα αγγίζει τους 10.000.000 κατοίκους ενώ το 2080, θα αριθμεί 7,2 εκατομ. ανθρώπους όπου η Ελλάδα ως χώρα (προτεκτοράτο) θα αποτελεί το μικρότερο (σσ. και επισφαλέστερο (;)) τμήμα της ΕΕ. Και όλα αυτά με στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ όποτε όλοι καταλαβαίνουν οτι τα πράγματα θα είναι τρις χειρότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.