ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

Αγρίνιο: Νέα σπείρα διακίνησης κοκαίνης πιάστηκε στο Αγρίνιο

 Στη σπείρα συμμετείχαν δυο Έλληνες και δυο αλλοδαποί, ενώ φέρεται πως έχουν ήδη διοχετεύσει ένα κιλό κοκαίνης.

 Λίγες ημέρες μετά την πλήρη εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά ακόμη και σε σχολεία της Αιτωλοακαρνανίας, που «σφραγίστηκε» με 27 συλλήψεις και 16 προφυλακίσεις, η Δίωξη Ναρκωτικών αποκάλυψε ότι στην ίδια περιοχή δρούσε και δεύτερη σπείρα που «έσπρωχνε» μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης!


 Η συγκεκριμένη οργάνωση λειτούργησε από το Νοέμβριο του 2017 ως φέτος το Μάρτιο , οπότε συνελήφθη και προφυλακίστηκε ο 31χρονος αρχηγός της ο οποίος πούλησε 53,6 γραμμάρια κάνναβης σε έναν 29χρονο. Τότε, είχαν βρεθεί στο σπίτι του 99 «φιξάκια» με 112 γραμμάρια κοκαΐνης άξιας άνω των 10.000 ευρώ, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 95 γραμμαρίων και, μέσα στην λεκάνη της τουαλέτας, χύμα αποξηραμένη κάνναβη βάρους 2,7 γραμμαρίων! 

 Ακόμη, σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη μέσα σε θρησκευτική εικόνα, ο 31χρονος είχε κρύψει μια ηλεκτρονική ζυγαριά, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη πλήθος κινητά και κάρτες SIM σε ονόματα «αχυρανθρώπων».

 Η έρευνα των αστυνομικών αποκάλυψε ότι η σπείρα είχε διακινήσει τουλάχιστον ένα κιλό κοκαΐνης και ότι σε αυτήν συμμετείχαν δυο Έλληνες και δυο αλλοδαποί. Σε βάρος τους και σε βάρος του 31χρονου αρχηγού σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, εμπορία, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.