ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

Αι ημέτεραι δυνάμεις αμύνονται του Πατρίου εδάφους (Βιντεο)

"Έλαμψε" και πάλι η Ελληνική Αστυνομία ( που μόνο Ελληνική δεν είναι, αφού πλέον υπερασπίζεται και διαφυλάσσει τα συμφέροντα των ξένων), δια χημικών και ροπάλων. Στις χθεσινές συγκεντρώσεις στην Θεσσαλονίκη για το Σκοπιανό, οι άνανδροι των ΜΑΤ, χτυπούσαν με περισσό ζήλο τους διαδηλωτές και έριξαν τόνους χημικών αερίων ακόμα και κατά γυναικών και μικρών παιδιών. Τόσα χημικά ούτε η Πολεμική Αεροπορία των Η.Π.Α δεν είχε ρίξει κατά των Βιετκόνγκ στο Βιετνάμ.


Την προηγούμενη μέρα τα "Σώματα Ασφαλείας", έκαναν διαδηλώσεις κατά της κυβέρνησης (ποιάς κυβέρνησης δηλαδή...) και την επόμενη χτυπούσαν τους πολίτες αδιακρίτως, που διαδήλωναν κατά της ίδιας κυβέρνησης. Παντού σε όλους έριχναν χημικά. Σε άνδρες, γυναίκες, παιδιά, υπερήλικες. Μιλάμε για ψυχοπάθεια.

Και καλά θα μου πείς "εντολές εκτελούσαν...". Εντολές απο ποιόν? Και τι εντολές? "Ριξ'τε χημικά και όποιον πάρει ο Χάρος? Ακόμα και σε μικρά παιδιά? Και όμως οι εντολές αυτές ήταν. Όχι απαραίτητα του φερόμενου τοξικομανή πρωθυπουργού Τσίπρα, αλλά των ξένων που έχουν εγκατασταθεί στην χώρα.


Και καλά του Τσίπρα (και κάθε πρωθυπουργού) δεν του "κόβει" και πολύ, στα αρχίδια του στην τελική για τον διαμελισμό της χώρας, οι μαλάκες της αστυνομίας που ρίχνουν χημικά, δεν έχουν αίσθηση τι κάνουν? Προκειμένου δηλαδή να παίρνουν 700-800 ψωροευρώ, θα σκοτώνουν κάθε μέρα την Ελλάδα και τον λαό της?


Ομολογουμένως πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στην εγκάθετη κυβέρνηση και στους άνανδρους των ΜΑΤ,  που με επιτυχία εξολόθρευσαν επικύνδινους διαδηλωτές προσχολικής ηλικίας...

Χαρακτηριστική είναι η μαρτυρία της κυρίας Ισμήνης Κάντα που ήταν στην διαδήλωση και δείχνει πως μία ακόμα ανθελληνική κυβέρνηση αντιμετωπίζει οτιδήποτε είναι κόντρα στα ξένα συμφέροντα.


"Αδέρφια δεν έχει ξαναγίνει. Είμαι γιαγιά και σε αυτήν την ηλικία δοκίμασα χημικά. Το τσούξιμο στη μύτη, στο λαιμό, στα μάτια δεν περιγράφεται. Ο φασίστας πρωθυπουργός επιτέθηκε σε φιλήσυχους πολίτες, γιαγιάδες, παιδάκια. Έσκαγαν δίπλα μας βροχή τα χημικά. Δεν υπήρχε λόγος. όλοι είμαστε στην πλατεία του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Ο μόνος λόγος ήταν να διαλύσει την μεγάλη συγκέντρωση. Φεύγοντας τρέχοντας βλέπαμε ασθενοφόρα. Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ , ποτέ τα παιδάκια να κλαίνε, οι γυναίκες να πέφτουν κάτω και τα χημικά χωρίς λόγο αμέτρητα.
Τα ραδιόφωνα δίνουν συνεχώς ρεπορτάζ. Αυτή την στιγμή ένας αστυνομικός ζητά ευθύνες από την ηγεσία της αστυνομίας. Σας λέω ήταν πολίτες όχι αναρχικοί. Ο θυμός των πολιτών και οι φωνές μετά τα χημικά δεν μπορώ να σας το περιγράψω."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.