ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

Απέρριψαν την πρόταση του Νότη Μαριά για συζήτηση στην Ευρωβουλή της δολοφονίας Κατσίφα

 "Σε μια ψηφοφορία στην οποία έλαμψαν δια της απουσίας τους οι περισσότεροι Έλληνες Ευρωβουλευτές, η Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο, απέρριψε εχτές βράδυ την πρόταση του Νότη Μαριά και των Ευρωπαίων Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών (ECR) να γίνει συζήτηση στην Ολομέλεια της Ευρωβουλής, με θέμα τη δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα και την παραβίαση των δικαιωμάτων της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας της Βορείου Ηπείρου.

 Την πρόταση καταψήφισαν το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα παρόντος και του επικεφαλής του Μάνφρεντ Βέμπερ, οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές, οι Φιλελεύθεροι, οι Πράσινοι ενώ η πλειοψηφία της Ευρωπαϊκής Αριστεράς συμπεριλαμβανομένης της Πρόεδρου της κ, Τσίμερ απείχε. Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν 48 υπέρ, 208 κατά και 20 αποχές." - Ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς


  Φαίνεται λοιπόν καθαρά η αλληλεγγύη της Ευρωπαϊκής Ένωσης προς την Ελλάδα, που έχουν καταντήσει "Κοιλάδα του Πεσαβάρ", μια Κολομβία των Βαλκανίων. Αντιλαμβάνεται ο κάθε Έλληνας ότι το Ευρωπαικό Κοινοβούλιο επικροτεί τις πολιτικές των Αλβανικών κυβερνήσεων, συγχαίρει στην ουσία τις Αλβανικές αρχές για την δολοφονία του Έλληνα ομοεθνή Κωνσταντίνου Κατσίφα και ενθαρρύνει απροκάλυπτα το Αλβανικό κράτος να συνεχίσει τις καταστροφές και αρπαγές των περουσιών των Ελλήνων ομοεθνών, καθώς και να συνεχιστούν οι διώξεις και οι δολοφονίες των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου. Με λίγα λόγια, εγκρίνει και διασφαλίζει την εθνοκάθαρση κατα των Ελλήνων ομοεθνών, που είχε ξεκινήσει απο τον Χότζα, συνεχίστηκε απο τον Εζερμπέκοβιτς και τον Μπερίσα και προσπαθεί να φέρει εις πέρας ο Εντι Ράμα. Σε τέτοια χωματερή έχει καταντήσει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

 Την ίδια ώρα η μητέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα, σπαράζει απο τον άδικο χαμό του παιδιού της και εκλιπαρεί να μην πάει χαμένη η θυσία του. "Μου λείπει ο λεβέντης μου. Αχ το παιδάκι μου, μου το ξάπλωσαν το παιδάκι μου. Να μην πάει η θυσία του χαμένη, όχι, θυσιάστηκε γιατί είχε καρδιά, το παιδί μου. Ήθελε τον τόπο του, τη Βόρειο Ήπειρο, τη σημαία, τα δικαιώματά μας, την Ελλάδα μας τη μάνα που δεν ανταποκρίνεται πουθενά. Μας είχαν ξεχασμένους χρόνια στο έλεος του Θεού".

 Ήταν χρόνια ξεχασμένη η Βόρειος Ήπειρος τις καλές εποχές της Ελλάδας, φανταστείτε τώρα που βρίσκεται υπο κατοχή και στην ουσία είναι πλέον ένα προτεκτοράτο με κυβέρνηση ΤΣΥΡΙΖΑ και έναν πρωθυπουργό αχυράνθρωπο.

 Ο κ. Νότης Μαριάς, είναι ίσως ο μόνος Έλληνας ευρωβουλευτής, που σηκώνει ανάστημα μέσα στην χωματερή που ονομάζεται Ευρωπαϊκή Ένωση και θέτει αιτήματα για ψήφισμα σοβαρών εθνικών θεμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.