ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2018

Ο Σγουρίδης υπέβαλε την παραίτησή του

Την παραίτησή του στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο υπέβαλε ο αντιπρόεδρος του κόμματος Παναγιώτης Σγουρίδης.

Συγκεκριμένα πηγές των ΑΝΕΛ αναφέρουν ότι ο κ. Καμμένος, εκτός απροόπτου, δεν πρόκειται να κάνει δεκτή την παραίτηση του αντιπροέδρου του κόμματος, ωστόσο μέχρι και πριν από λίγο ο κ. Σγουρίδης δεν είχε λάβει κάποια απάντηση.


Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα από τον κ. Σγουρίδη, «μετά από μία απάντηση που έδωσα σε ένα υποτιθέμενο σενάριο, για να μη δημιουργήσω προβλήματα στην κυβέρνηση και στον Πάνο Καμμένο, έθεσα την παραίτησή μου από αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ, στη διάθεση του προέδρου των ΑΝΕΛ».

Μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή, ο κ. Σγουρίδης ανέφερε: «Παραμένω στους ΑΝΕΛ και θα εργαστώ από τη θέση του στρατιώτη». Εξηγώντας τι τον οδήγησε σε αυτή την κίνηση είπε: «Μετά τον σάλο τον οποίο δημιούργησαν οι δηλώσεις μου κι επειδή δεν θέλω να δημιουργώ πρόβλημα στον Πάνο Καμμένο και την κυβέρνηση, έθεσα την παραίτησή μου στη διάθεση του προέδρου των ΑΝΕΛ. Ακόμη και να γίνει δεκτή, θα παραμείνω στους ΑΝΕΛ» .

"Από τη στιγμή που έγινε σημαία η δήλωσή μου, εγώ δεν θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα" τόνισε, κάνοντας λόγο για ανθρωποφαγία.

Όπως λέει ο κ. Σγουρίδης, ακόμα δεν γνωρίζει αν ο κ. Καμμένος έχει κάνει δεκτή την παραίτησή του.

«Εμάς η γραμμή μας είναι ότι όταν θα έρθει η συμφωνία στη Βουλή, τότε αποσυρόμαστε από την κυβέρνηση και την κυβερνητική πλειοψηφία. Η συμφωνία μπορεί να έρθει Γενάρη, Φλεβάρη, Μάρτιο, μπορεί τον Αύγουστο, μπορεί και ποτέ, γιατί μπορούν να συμβούν χίλια πράγματα» λέει αναφερόμενος στη δήλωσή του περί "θερμού επεισοδίου".

Με ασάφεια απάντησε ο κ. Καμμένος. "Oι θεωρίες φαντασίας περί δήθεν θερμών επεισοδίων ούτε βάση έχουν, ούτε εξυπηρετούν την Ελλάδα. Είμαστε η πιο ασφαλής χώρα της περιοχής που σέβεται το διεθνές δίκαιο και τους κανόνες καλής γειτονίας. Καλή πρωτοχρονιά", ανέφερε σε tweet που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό του ο Υπουργός Άμυνας Πάνος Κάμμενος, απαντώντας με αυτόν τον τρόπο στον αντιπρόεδρο των ΑΝΕΛ Παναγιώτη Σγουρίδη, ο οποίος τόνισε σε συνέντευξή του ότι μπορεί να υπάρξει θερμό επεισόδιο.

real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.