ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Βόμβα στον Θεσπρωτό: Απέκτησε πρώην άσο του ΠΑΟΚ (photos)

Μια μεταγραφική βόμβα ενεργοποίησε ο Θεσπρωτός, καθώς απέκτησε παίκτη από τον ΠΑΟΚ, με εμπειρίες και από ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο λόγος για τον Στέλιο Πόζογλου, ο οποίος θα ενισχύσει την προσπάθεια του Θεσπρωτού στη Γ’ Εθνική. Ο 22χρονος μέσος έμεινε το καλοκαίρι ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και το προηγούμενο εξάμηνο αγωνίστηκε στον Εθνικό Άχνας στην Κύπρο.


Για ενάμιση χρόνο αγωνίστηκε ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ στον Πανσερραϊκό, καταγράφοντας 35 συμμετοχές και 4 γκολ στη Football League. Ο Πόζογλου κατέχει το ρεκόρ ως ο νεότερος παίκτης που έχει σκοράρει στην ιστορία του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη. Σε ηλικία 17 ετών 11 μηνών και 20 ημερών σκόραρε στο 94ο λεπτό του αγώνα με την Άλκμααρ, τον Δεκέμβριο του 2013 για τους ομίλους του Europa League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Θεσπρωτού:

«H ομάδα της Ηγουμενίτσας συμφώνησε με δύο ποδοσφαιριστές με μεγάλη εμπειρία στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ο Στέλιος Πόζογλου έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι από τον ΠΑΟΚ, από τον οποίο ξεκίνησε και την καριέρα του το 2013, ενώ το πρώτο εξάμηνο της τρέχουσας σεζόν το πέρασε στην Κυπρό και τον Εθνικό Άχνας. Ο 22χρονος (22/1/96) μέσος αγωνίστηκε την προηγούμενη διετία σαν δανεικός από τον «δικέφαλο του βορρά» στον Πανσερραϊκό, στη Football League. Ο Πόζογλου κατέχει το ρεκόρ ως ο νεότερος παίκτης που έχει σκοράρει στην ιστορία του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη.

Eπίσης ο Θεσπρωτός ήρθε σε συμφωνία και με τον 26χρονο (1/11/96) αμυντικό χαφ Γκριγκόρ Τοπάλι. Υπήρξε διεθνής με τις μικρές ομάδες της Αλβανίας και αγωνίστηκε για πρώτη φορά επαγγελματικά στην Σκεντέρμπεου, αν και ξεκίνησε κι εκείνος, όπως και ο Πόζογλου από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν κατά σειρά σε ομάδες της Γ΄Εθνικής: Επανομή, Πιερικό, Βατανιακό,Επισκοπή, Νεοκαισάρεια, Ατσαλένιο, Καρδία και Δίστομο αλλά και στη Β΄Εθνική με την Καλλιθέα».
 onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.