ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Στις 13-14 Μαΐου ψηφίζονται οι 120 δόσεις

Μεθαύριο Τετάρτη θα ξεκινήσει στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί με ονομαστική ψηφοφορία την Παρασκευή απόγευμα ή και αργότερα.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού, όταν κατατεθεί η πρόταση μομφής της ΝΔ κατά του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, η κυβέρνηση θα ζητήσει παροχή ψήφου εμπιστοσύνης από την Βουλή. Η συζήτηση της παροχής ψήφου εμπιστοσύνης υποχρεωτικά συζητείται δύο μέρες μετά την υποβολή της στην Ολομέλεια της Βουλής.

Η κατάθεση της πρότασης μομφής κατά Πολάκη αναμένεται να γίνει σήμερα το απόγευμα στις 18:00 όταν θα ανοίξει η Ολομέλεια της Βουλής από τον ίδιο τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη. Το αίτημα για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση αναμένεται είτε να κατατεθεί από τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης Γ. Δραγασάκη, είτε μέσω επιστολής του Πρωθυπουργού την οποία θα αναγνώσει ο Πρόεδρος της συνεδρίασης. Τυπικά δεν προβλέπεται η μετατροπή της πρότασης μομφής σε ψήφο εμπιστοσύνης. Απλά η πλειοψηφία ζητάει την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνησης.

Σύμφωνα επίσης με την Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής μεθαύριο Τετάρτη θα εισαχθεί στις αρμόδιες Επιτροπές της Βουλής προς συζήτηση και το νομοσχέδιο για τις 120 δόσεις για χρέη στην εφορία, τους ασφαλιστικούς φορείς και τους Δήμους. Οι 120 δόσεις θα ψηφιστούν στην Ολομέλεια Δευτέρα –Τρίτη 13 και 14 Μαΐου.


msn.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.