ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Πέμπτη 2 Μαΐου 2019

Όλη η αλήθεια για το Κοινωνικό μέρισμα 2019 - Τι ισχύει

Καθημερινά είναι τα δημοσιεύμα σύμφωνα με τα οποία η κυβέρνηση, ελέω του μεγάλου υπερπλεονάσματος, είναι έτοιμη να μοιράσει κοινωνικό μέρισμα και το 2019.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Παναχράντου ημών Δεσποίνης, πολλά μέτρα έχουν πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων αλλά τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί - πόσο μάλλον για κοινωνικό μέρισμα από τον Μάιο του 2019.

Σε ρυθμούς 2017, 2018 κινούνται πολλά site σήμερα με καθημερινές αναφορές στην πρόθεση της κυβέρνησης να μοιράσει κοινωνικό μέρισμα, όπως έκανε άλλωστε τα Χριστούγεννα του 2017 και του 2018. Πρόθεση της κυβέρνησης υπάρχει, είναι πλέον δεδομένη η απόφαση της κυβέρνησης για μέτρα στήριξης των ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων αλλά ακόμα δεν έχει οριστηκοποιηθεί απολύτως τίποτα.


Την "αρβύλα" την πέταξε η εφημερίδα "Έθνος" σήμερα. Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν συζητηθηκε το οικονομικό σχέδιο της κυβέρνησης στο σημερινό EWG.


Εντός των επόμενων ημερών, αναμένεται νέα συνάντηση του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα όπου θα παρθούν και οι οριστικές αποφάσεις. Μεταξύ των μέτρων που συζητούν είναι η εφάπαξ παροχή μερίσματος, η μείωση φορολογικών συντελεστών, η μείωση του ΦΠΑ και η μείωση στον φόρο κατανάλωσης στα καύσιμα κ.α...


dikaiologitika.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.