ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

«Έκρηξη» στο Χρηματιστήριο Αθηνών: Η συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ & οι πρόωρες εκλογές έφεραν άνοδο στον Γενικό Δείκτη κατά 5%

Η νίκη κατά 9,5 μονάδων της Νέας Δημοκρατίας που οδηγεί και σε εθνικές εκλογές προκάλεσε έκρηξη στο Χρηματιστήριο του οποίου ο Γενικός Δείκτης ανεβάινει κατά 5%.

Η αγορά άνοιξε με ανοδικό gap και κέρδη 5,8%.

Ο Γενικός Δείκτης ήδη κινείται στις 770,25 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 5,22%.


Η αγορά, είναι ανοδική παρά το γεγονός ότι, είναι κλειστές οι αγορές σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη – και φυσικά τα funds στην Ελλάδα θα ανεβάζουν τις τιμές κάθε φορά που προσπαθούν να πωλήσουν είτε οι short, είτε άλλοι επενδυτές. Απο αύριο αυτή η εικόνα θα γίνει πιο ευκρινής.

Ενδεικτική είναι για παράδειγμα η άνοδος στην Τράπεζα Πειραιώς. Στον δρόμο, όμως, προς τις βουλευτικές εκλογές σημασία θα αποκτήσουν τόσο οι τράπεζες, όσο και οι μη τραπεζικές μετοχές. Οι προοπτικές για την οικονομία και τις τράπεζες είναι η απόκτηση επενδυτικής βαθμίδας για την ελληνική οικονομία. Στο διάστημα αυτό που η αντιπολίτευση υπολογίζει σε 18 μήνες θα επωφεληθούν και οι τράπεζες και επιχειρήσεις.

Το επόμενο διάστημα οι ξένοι οίκοι θα προχωρήσουν σε αναβαθμίσεις ενω απο (σήμερα) οι short θα κληθούν απο τους ανωτέρους τους να εξηγήσουν πώς θα διαχειριστούν τις θέσεις τους. Φυσικά, οι απαντήσεις τους θα έχουν ενδιαφέρον καθώς έχουν βρεθεί στην χειρότερη θέση για επενδυτές. Εγκλωβισμένοι με μοναδικό διέξοδο το κλείσιμο των ανοικτών πωλήσεων για να μειωθεί η ζημιά.


Ράλι 21% για την Τράπεζα Πειραιώς στα 2,096 ευρώ. Κέρδη 11,31% για την Alpha bank στα 1,38 ευρώ Άνοδος 8,5% για την Eurobank στα 0,7535 ευρώ. Κέρδη 5,45% για την Εθνική στα 2,09 ευρώ. Με ράλυ 10,35% η μετοχή της ΔΕΗ στα 1,61 ευρώ αποτυπώνει πλέον και μελλοντικές προσδοκίες Κέρδη 6,14% γαι τον ΟΛΠ στα 21,60 ευρώ.

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.