ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Θέλουμε ευρωβουλευτές που πάνω από την Ευρώπη των τοκογλύφων βάζουν την Ελλάδα και μόνο την Ελλάδα!



   Του Νίκου Μιχαλολιάκου

«Χορηγός της Χρυσής Αυγής είναι ο Τσίπρας» κατά τον κ. Μητσοτάκη. Θα έπρεπε να έχει έναν σεβασμό προς τις εκατοντάδες χιλιάδες ψήφους της Χρυσής Αυγής που θέλει να λεηλατήσει, αλλά δεν γυρνάνε πίσω!


Μας χωρίζουν κάγκελα και χειροπέδες. Δεν γυρίζουν οι χρυσαυγίτες στη Νέα Δημοκρατία!

Να μας απαντήσει για τον Καιρίδη τώρα. Σε λίγες ημέρες έχουμε την επέτειο της γενοκτονίας των Ποντίων, την οποία επίσημα έχει αρνηθεί. Λέει ότι οι Έλληνες είναι ένα τεχνητό έθνος όπως οι «Makedonski» και ότι «είμαστε τέκνα των Οθωμανών».


Όχι, οι Έλληνες δεν είμαστε τέκνα των Οθωμανών! Και είναι ντροπή να τον έχετε στη Νέα Δημοκρατία υποψήφιο ευρωβουλευτή. Και η μεγαλύτερη ντροπή είναι η σιωπή σας. Ούτε ένας βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δεν βγήκε να το καταγγείλει. Η σιωπή των αμνών, κυριολεκτικά!

Είπε ο κ. Μητσοτάκης στην ίδια συνέντευξη ότι η Χρυσή Αυγή επιχείρησε να αλλάξει τον εκλογικό νόμο.

Μέγα ψέμα! Ήταν Ιούλιος του 2016 όταν αποχώρησα και εγώ και οι συναγωνιστές μου βουλευτές από την Αίθουσα και δεν ψηφίσαμε, κάνοντας την εξής δήλωση: «Δέκα ημέρες λάσπης, παραπληροφόρησης και ατέλειωτα ανατολίτικα παζάρια στα οποία δεν συμμετέχει η Χρυσή Αυγή. Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ έχουν την ίδια πολιτική.

Εάν ψήφιζε η Χρυσή Αυγή, θα λέγατε ότι είμαστε η ουρά του ΣΥΡΙΖΑ. Εάν δεν ψηφίζαμε, θα λέγατε ότι είμαστε ουρά της Νέας Δημοκρατίας. 

Η Χρυσή Αυγή δεν γίνεται ουρά κανενός. Ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουμε να επιλέξουμε τίποτε, γιατί ακολουθείτε την ίδια πολιτική των εθνοκτόνων μνημονίων.

Εμείς μαχόμαστε, αγωνιζόμαστε πολιτικά για την Ελλάδα και όχι για τις τράπεζες και τους τοκογλύφους, που έχετε δεσμεύσει τη χώρα». Μέγα ψέμα, λοιπόν.

Και επειδή πράγματι είμαστε σε περίοδο προεκλογική και σε λίγες ημέρες ο ελληνικός λαός θα εκφραστεί, το ΠΑΣΟΚ πιστεύει ότι θα κάνει την έκπληξη. Ποια είναι η έκπληξη;

Να περάσει ένα κόμμα που μπήκε για πρώτη φορά στη Βουλή το 2012 με 7%. Θα είναι πολιτικός σεισμός ένα κόμμα που έπαιρνε 48% και 45% να περάσει τη Χρυσή Αυγή. Αμ, δεν θα την περάσει, όσο και αν σπρώχνει ολόκληρο το κατεστημένο προς αυτήν την κατεύθυνση. 

Και μάλιστα για τον Καιρίδη έγραψε και άρθρο ο περίφημος Νίκος Δήμου, ο γνωστός από το βιβλίο του «Η δυστυχία του να είσαι Έλληνας». Το άρθρο του είχε τίτλο «Καιρός για Καιρίδηδες» όπου έλεγε: «Τον θέλω γιατί είναι πρώτα Ευρωπαίος και μετά Έλληνας».

Εμείς, όχι, θέλουμε Ευρωβουλευτές που πάνω από την Ευρώπη των τοκογλύφων βάζουν την Ελλάδα και μόνο την Ελλάδα! 

Και επειδή είπε τι ψηφίζουμε εάν ψηφίζει κανείς Χρυσή Αυγή και τι ψηφίζει εάν ψηφίζει ΠΑΣΟΚ και ανέφερε κάποιον Τίντερμαν -ούτε που θυμάμαι το όνομά του, κάτι αλλοπρόσαλλους σοσιαλιστές οι οποίοι είναι όλοι τους μισέλληνες και στα δύσκολα χρόνια δεν μας στήριξαν καθόλου-εμείς είμαστε με την Ευρώπη των πατρίδων, την Ευρώπη των εθνικιστών από τη Μαδρίτη μέχρι το Παρίσι και το Βερολίνο και μέχρι τη Ρώμη, τη Βουδαπέστη και τη Βιέννη.

Και στην Αθήνα θα υψωθούν νικηφόρα τα λάβαρα των Ελλήνων εθνικιστών για μια Ευρώπη εθνικιστική ενάντια στους τοκογλύφους και στους τραπεζίτες.

pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.