ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Η… «δημοκρατία» του ΣΥΡΙΖΑ: Μέλη της ασφάλειας έσυραν διαδηλωτή για να μην τον ακούσει ο Τσίπρας! (Βίντεο)

Μέλη της ασφάλειας του Αλέξη Τσίπρα έσυραν διαδηλωτή για να μην τον ακούσει ο πρωθυπουργός! Αυτό συνέβη στη Λευκάδα κατά τη διάρκεια της παρουσίας του Αλέξη Τσίπρα στο νησί.

Ο ίδιος τους δήλωσε ότι παραβιάζουν το δικαίωμα της ελευθερίας της έκφρασης και αφού τον άφησαν, σηκώθηκε και φώναξε δυνατά ενάντια στις εξορύξεις και την κλιματική αλλαγή.


Σύμφωνα με την καταγγελία της Πρωτοβουλίας όμως, το περιστατικό δεν έληξε εκεί, αλλά είχε και ακόμα πιο… τραγελαφική συνέχεια.

Όπως αναφέρουν, τους υποδείχθηκε να καθίσουν σε συγκεκριμένο μαγαζί της πλατείας της Λευκάδας και όχι όπου ήθελαν, ενώ στον ίδιο τον Μιχάλη Μαραγκάκη, που είχε καθίσει αλλού, «μόλις ήρθε το γκαρσόνι να παραγγείλουν, ήρθαν και πέντε ασφαλίτες και τους ζήτησαν να φύγουνε όλοι από εκεί.

Όταν αρνήθηκε προσπάθησαν να τον τραβήξουν και επειδή δεν τα κατάφεραν, ήρθε ο επικεφαλής ταξίαρχος και του ζήτησε να πάνε σε άλλο μαγαζί πιο μακριά», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην καταγγελία!

Και το παράλογο του πράγματος συνεχίζεται, καθώς η καταγγελία της Πρωτοβουλίας αναφέρει πως τότε, ο κύριος Μαραγκάκης «συμφώνησε να πάνε στο εστιατόριο Μαργαρίτα αλλά καθ οδόν, οι ασφαλίτες που τους συνόδευαν με σπρωξίματα και απειλές, τους οδήγησαν και πάλι στην πλατεία με την διαβεβαίωση να κάτσουν όπου θέλουνε για φαγητό. Μόλις κάθισαν όμως ήρθαν καινούριες διαταγές… αυτή τη φορά να φύγουνε από την πόλη!!!».




Τα μέλη της Πρωτοβουλίας Πολιτών Λευκάδας ενάντια στις εξορύξεις στην ανακοίνωσή τους καταγγέλλουν την τακτική των προληπτικών προσαγωγών, την αυταρχική απώθηση πολιτών και την παραβίαση συνταγματικών δικαιωμάτων όπως αυτά της ελεύθερης έκφρασης και ελεύθερης διακίνησης των πολιτών.

«Θεωρούμε ότι όλη αυτή η αντιδημοκρατική-τρομοκρατική πρακτική απέναντι σε ενεργούς πολίτες οι όποιοι μοναδικό στόχο και μέλημα έχουν την προστασία του περιβάλλοντος (υποχρέωση και συνταγματικό δικαίωμα κάθε πολίτη) δεν είναι συμβατή με ένα κράτος δικαίου που σέβεται τις ανθρώπινες ελευθερίες», καταλήγει το κείμενο.


crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.