ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Καταδρομική επίθεση με μπογιές και καπνογόνα στο σπίτι του Αμερικανού πρέσβη

Καταδρομική επίθεση με μπογιές και καπνογόνα έκαναν γνωστοί-άγνωστοι του "Ρουβίκωνα" στο σπίτι του Αμερικανού πρέσβη, Τζέφρι Πάιατ.

Στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ συνηθίζουν να ρίχνουν "βροχή" απο βόμβες-μολότωφ αλλά στα Αμερικανάκια είπαν να "διακοσμήσουν" λίγο την εξώπορτα. Μην εξαγριώσουμε τις ΗΠΑ και χάσει την στήριξη των οι ελληνικές κυβερνήσεις.


Η "επίθεση" έγινε απο το παρακρατικό "μαγαζί" του ΣΥΡΙΖΑ, για να φανεί στην ελληνική κοινωνία ότι υπάρχει μια επίφαση αντίστασης ενάντια στις πολιτικές της Ουάσιγκτον που εφαρμόζει στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα μια ομάδα περίπου 10 ατόμων πλησίασε το σπίτι που βρίσκεται δίπλα στην αμερικανική πρεσβεία, πέταξαν τις μπογιές και τα καπνογόνα και έτρεξαν να εξαφανιστούν. Βέβαια λογικά η εν λόγο οικία, θα έπρεπε ήδη να είχε γίνει στάχτη.

Ταγματασφαλίτες Γερμανικών συμφερόντων της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και περιπολικά που ήταν στη γύρω περιοχή, έχουν προχωρήσει σε οκτώ προσαγωγές και μέχρι αυτή την ώρα εξετάζονται στα γραφεία της ΓΑΔΑ, όπου και μέχρι το μεσημέρι θα έχουν αφεθεί ελεύθεροι.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.