ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Αυτοκτονία-μυστήριο στην Καλογρέζα

 Κρεμασμένος στο μπαλκόνι του βρέθηκε ηλικιωμένος σήμερα το πρωί της Δευτέρας (20/05). Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Ανδρέα Δημητρίου στην Καλογρέζα, σοκάροντας φίλους και συγγενείς, αλλά και την τοπική κοινωνία.


 Οι γείτονες είδαν σήμερα το πρωί το άψυχο σώμα του 87χρονου, να κρέμεται στο κενό απο τον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας και αμέσως κάλεσαν την αστυνομία.

  Εκ πρώτης όψης, φαίνεται για μια ακόμα αυτοκτονία ενός απογοητευμένου ψηφοφόρου του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν έλαβε τίποτα απο τις "γενναιόδωρες" παροχές του Τσίπρα. Το γεγονός όμως ότι ο ηλικιωμένος είχε πρόσφατα κερδίσει σε τυχερό παιχνίδι, το σεβαστό ποσό των 800.000 ευρώ, είναι αρκετό για να σε βάλει σε δεύτερες σκέψεις... Εξάλλου σύντομα θα έβλεπε τα "κυπαρίσσια ανάποδα" απο την φυσική εξέλιξη των πραγμάτων, γιατί να "φύγει" οικιοθελώς μια ώρα αρχίτερα?

 Να σημειωθεί ακόμα ότι, ο 87χρονος ήταν διαζευγμένος και ξαναπαντρεμένος και η δεύτερη σύζυγός του, είχε φύγει από το σπίτι τους την περίοδο που εκείνος κέρδισε τα χρήματα και από τότε βρίσκονταν σε διάσταση. Αυτό είναι αρκετό για να πέσουν οι υποψίες στο οικογενειακό του περιβάλλον.

 Για την Αστυνομία, όλα τα ενδεχόμενα γύρω από το θάνατό του είναι ανοιχτά ενώ φως στις συνθήκες θανάτου του αναμένεται να δώσει η νεκροψία - νεκροτομή που θα διενεργηθεί.

πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.