ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Τι είναι το Άθερμο ελαιόλαδο;

Για να λέγετε ένα ελαιόλαδο άθερμο και έξτρα παρθένο πρέπει να έχει παραχθεί:
1) Από αρίστης ποιότητας ελιές και η συγκομιδή την κατάλληλη χρονική στιγμή.
2)Η ελαιοποίηση να γίνετε την ίδια ημέρα.
3) Άθερμη επεξεργασία πραγματική ΨΥΧΡΗ ΕΚΘΛΙΨΗ και χωρίς την παρεμβολή νερού.
4) Χωρίς φυγοκέντριση σε κανένα στάδιο της επεξεργασίας, η οποία σε συνεργασία με το ζεστό νερό καίνε τις πολυφαινόλες και τις παρασύρουν στα απόβλητα.


Οι πολυφαινόλες του ελαιολάδου συμβάλλουν στην προστασία των λιπιδίων του αίματος από το οξειδωτικό στρες.

Η Θρεπτική αξία του άθερμου παρθένου ελαιολάδου ξεχωρίζει από το άρωμα, το χρώμα, και τη γεύση του και την παχύρευστη υφή του. Η οξύτητά του είναι ιδιαίτερα χαμηλή πάντα κάτω του 0,3%.
Είναι πλούσια σε στερόλες (κυρίως β-σιτοστερόλη) και σε λιπαρά οξέα, κυρίως ελαϊκό οξύ (ω-9), λινολενικό οξύ (ω-3) και λινελαϊκό οξύ (ω-6). Χαρακτηριστική είναι η περιεκτικότητά τους σε αντιοξειδωτικές ουσίες, όπως τοκοφερόλες (βιταμίνη Ε), βιταμίνη C, καροτινοειδή (β-καροτένιο, ξανθοφύλλη), φαινόλες και πολυφαινόλες.

Η ελαιοκανθάλη, ουσία του παρθένου ελαιολάδου, απέδειξε στην έρευνα ότι έχει ευρεία επίδραση σε ασθένειες όπως Αλτσχάιμερ, Πάρκινσον, έμφραγμα και εγκεφαλικό, ρευματοειδή αρθρίτιδα, διαβήτη Τύπου II, και ακόμη περισσότερο στο άγχος.

Το άθερμο ελαιόλαδο είναι καθοριστικής σημασίας για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού καρδιάς, εντέρων, στομαχιού, μυαλού.

Το άθερμο ελαιόλαδο, το αγιασμένο αυτό προϊόν της φύσης, καθοριστικά συμβάλλει στην υγεία αυτού που το καταναλώνει. Στα σημερινά χρόνια, μετά από έρευνες, χρησιμοποιείται ως φαρμακευτικό προϊόν.

Το άθερμο ελαιόλαδο είναι ο φρουτοχυμός της ελιάς και είναι φάρμακο!

        ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΜΑΣ

ΑΘΕΡΜΟ ΑΓΡΙΕΛΑΙΟ     ΑΘΕΡΜΟ ΚΟΡΩΝΕΙΚΟ ΑΓΟΥΡΕΛΑΙΟ      ΑΘΕΡΜΟ ΚΟΡΩΝΕΙΚΟ

*Οι λέξεις ή οι προτάσεις που είναι χαρακτηρισμένες με γαλάζιο χρώμα λειτουργούν ως μπουτόν, πατήστε πάνω τους και σας μεταφέρουν στην εξήγηση της λέξης η πρότασης.

Βρείτε μας στο facebook https://www.facebook.com/agroil.gr/

agroil.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.