ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Γ. Τράγκας: «Το πολιτικό «παιχνίδι» είναι στημένο – Και οι δυο «μονομάχοι» θα θάψουν τη συμφωνία των Πρεσπών όπως θέλει ο Σόρος»

Χωρίς «εκπτώσεις» συνέχισε και σήμερα ο Γιώργος Τράγκας, από την εκπομπή «Εν Αθήναις» και τα Παραπολιτικά 90.1 FM, να μοιράζει «τα του Καίσαρος τω Καίσαρι» τόσο στον Α. Τσίπρα όσο και στον Κ. Μητσοτάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως και οι δύο προσπαθούν να κρύψουν τη συμφωνία των Πρεσπών και να λένε ουσιαστικά ψήφισε εμένα γιατί είμαι ο μονόφθαλμος της ιστορίας ανάμεσα στους τυφλούς, κάνοντας λόγο για σικέ και στημένο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα είπε:


«Έμειναν ενωμένοι μέχρι το τέλος. Οι εντιμότατοι του Μαξίμου χειροκρότησαν μονοί τους το αποτέλεσμα. Ενωμένοι στην καταστροφή και στον αφορισμό του λαού. Ενός λαού που εξαπάτησαν και πλήγωσαν. Η πολιτική συμμορία πήρε ψήφο εμπιστοσύνης. Το σικέ παιχνίδι συνεχίστηκε. Έτσι ξαναφτιάχνουμε το διπολισμό, το μνημονιακό δικομματισμό. Οι δυο μονομάχοι εμφανίστηκαν στο πολιτικό χαμαιτυπείο, έτσι έκαναν τη Βουλή τις προηγούμενες ημέρες, με ηπιότερους τόνους ένα κλικ πίσω. Λίγο πριν πέσει η αυλαία. Με κάποιες μικρές συγγνώμες, με κάποια λόγια μετάνοιας για όσα είπαν τις προηγούμενες ημέρες για τους πατεράδες τους, τις οικογένειές τους για τις σκιές που σέρνουν πίσω τους. Απύθμενη υποκρισία. Και οι δύο θέλουν πόλωση και κλίμα διχασμού. Είναι κόμματα ελεγχόμενα από έξω. Κάργα μνημονιακά και ελεγχόμενα από τη Γερμανία. Τσακώνονται για τα αντίδωρα που δίνουν ή δεν δίνουν στους πολίτες. Αμφισβητούν πότε ο ένας και πότε ο άλλος την γνησιότητα των αντίδωρων.»

Ο έγκριτος δημοσιογράφος συνέχισε λέγοντας:

«Σε 13 ημέρες πάμε στις κάλπες. Μην περιμένετε ούτε στις ευρωεκλογές ούτε στις εθνικές αργότερα, να ακούσετε αληθινά πράγματα. Θα ακούσετε ψεύδη ή μισές αλήθειες. Θα ακούσετε για ακόμη μια φορά «ψήφισε εμένα είμαι ο μονόφθαλμος της ιστορίας ανάμεσα στους τυφλούς». Βαδίζουμε πάνω σε μνημονιακό ευαγγέλιο. Σελίδα-σελίδα, σειρά-σειρά, αλλάζουμε παραγράφους. Οι ξένοι και κυρίως οι Γερμανοί θέλουν υπάκουες κυβερνήσεις. Θα περάσουμε σε νέες μνημονιακές μεταρρυθμίσεις.

Εναλλάσσονται κόμματα τα οποία βολεύουν την υλοποίηση των σελίδων του μνημονίου. Και οι δυο μονομάχοι όσα λένε προ της κάλπης είναι αναγκασμένοι να εφαρμόσουν πλεονάσματα μέχρι το 2060! Αναμένονται νέα μνημονιακά βάσανα. Και όλα αυτά τα βαφτίζουν ευρωπαϊκές μεταρρυθμίσεις. Ο Τσίπρας πρέπει να έχει τρελαθεί εντελώς. Πιστεύει ότι είναι το ίνδαλμα του κόσμου. Οι ψυχίατροι λένε και αυτό αφορά και τις δυο παρατάξεις, ομιλίες και πράξεις επαναλαμβανόμενες οδηγούν στα ίδια αποτελέσματα.

Ο Τσίπρας προσπαθεί να διαχειριστεί την ήττα του. Και οι δυο θέλουν να θάψουν τη συμφωνία των Πρεσπών. Ήδη ο Κυριάκος άρχισε να λέει θα δούμε τι θα γίνει με τις ενταξιακές συνομιλίες στην Ευρώπη, θα δούμε τι στάση πρέπει να πάρουμε. Ότι πει η καγκελαρία και το Βερολίνο. Το παιχνίδι κατά τη γνώμη μου είναι στημένο και έχει να κάνει με την πλήρη υλοποίηση του μνημονίου. Επίσης μην πιστεύετε όλες αυτές τις μειώσεις που υπόσχονται στο ΦΠΑ. Π.χ. το μείωσε ο Σαμαράς αποφασιστικά και το αύξησε ο πολιτικός απατεώνας Τσίπρας. Το μνημόνιο επιβάλει 3.5 % πλεονάσματα μέχρι το 2022 και 2% έως το 2060.»

Τέλος, αναφέρθηκε και στην περίπτωση των πρόωρων εκλογών, με τον Τσίπρα να οδηγείται σε αυτές μόνο αν η ψαλίδα από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών είναι μεγάλη. Συγκεκριμένα τόνισε:

«Και οι δυο μονομάχοι θα θάψουν εντελώς τη συμφωνία των Πρεσπών όπως θέλει ο Σόρος. Η Νέα Δημοκρατία έχει πιο αξιοπρεπείς ανθρώπους. Βεβαίως όταν ακούω τα προγραμματικά σχέδια είναι σαν να ακούω τα πτηνά σου Χίτσκοκ, δηλαδή κρώζουν. Και οι δυο πλέον φωνάζουν ψήφισε και πάρε εμένα είμαι το λιγότερο κακό. Τις τελευταίες ημέρες εντός και εκτός του πολιτικού χαμαιτυπείου ακούσαμε φοβερά πράγματα.

 Αλήθειες, μισές αλήθειες και ψέματα και κυρίως δεν περίμενα να ακούσω τον Μητσοτάκη να ομολογεί με εκπληκτική ειλικρίνεια ότι γνωρίζει ότι υπάρχουν πολίτες που θα τον ψηφίσουν και θα τον εμπιστευτούν με μισή καρδιά. Μην έχετε καμία αμφιβολία. Αν είναι μικρή η διαφορά το πιθανότερο είναι να μη πάει σε εκλογές τον Ιούνιο, αν όμως ανοίξει η ψαλίδα τότε θα πάει σε εκλογές μέσα στον Ιούνιο. Με 4-5 μονάδες ή και με 6 ο Τσίπρας θα αρχίσει να πακετάρει και να καίει όλα τα ενοχοποιητικά στοιχεία. Δεν θα πάει στο Ζάππειο. Θα πάει να τυπώσει χαρτιά για ελληνοποιήσεις και θα ετοιμάσει τη διαχείριση της ήττας. Φυσικά οι 5 μονάδες τώρα στις ευρωεκλογές θα είναι 10 στις εθνικές. Βέβαια οι πολίτες έχουν διαπιστώσει ότι όταν δώσεις το χέρι σου στον Τσίπρα όταν το τραβάς μετά βλέπεις ότι σε έχει αφήσει με τέσσερα δάκτυλα.

Από την άλλη περισσότερες πιθανότητες έχεις να κερδίσει το τζόκερ παρά να δεις φιλολαϊκό τον Μητσοτάκη. Όμως, ο Μητσοτάκης καλά έκανε και δεν ζήτησε καμία συγγνώμη για την αναφορά στη χούντα. Εκατομμύρια εκατομμυρίων έβγαλε η οικογένεια Τσίπρα.»

crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.