ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

Πάλι τα ίδια, τα ίδια, τα ίδια...

Συνέντευξή στο CNN Greece και τους δημοσιογράφους Αδάμο Ζαχαριάδη και Κώστα Τσιτούνα, έδωσε το ζαβό  Αλέξης Τσίπρας.

Αναφερόμενος  στις φοροαπαλλαγές που υπόσχεται το άλλο βλαμμένο Κυριάκος Μητσοτάκης, είπε ότι για να εφαρμοστούν, θα χρειαστούν περικοπές δαπάνες ύψους 5,5 δισ. ευρώ.  Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα χρειαστούν "ποταμοί ανθρώπινου αίματος".


Προκειμένου ο Κούλης να κάνει πραγματικότητα τις φοροαπαλλαγές (προφανώς σε πολύ μεγάλες και πολυεθνικές επιχειρήσεις), θα χρειαστούν νέες περικοπές συντάξεων, κατάργηση επιδομάτων, νέες αυξήσεις στην φορολογία, νέες απολύσεις στο δημόσιο, δηλαδή στην ουσία λιγότερους δασκάλους, γιατρούς και νοσηλευτές. «Ο κ. Μητσοτάκης έχει το know how των απολύσεων από όταν ήταν υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης», τόνισε ο απερχόμενος πρωθυπουργός.

Το δημόσιο που ονειρεύεται ο Mr Bean, αποτελείτε απο τους βουλευτές, τους υπαλλήλους της βουλής και τους εισαγγελείς και δικαστές που χρειάζεται, για να έχει η κυβέρνηση μια επίφαση νομιμότητας στην γενοκτονία που θα συνεχίσει με πιο έντονους ρυθμούς.

Και φυσικά όλα αυτά, αφού γίνει μια "έκρηξη ανάπτυξης" στην Ελλάδα της τάξης του 4% όπως στην Γουατεμάλα, όπου το ένα στα δύο νεογέννητα, πεθαίνει μέσα σε ένα χρόνο λόγο ασιτείας των γονέων τους, απο τις πολιτικές λιτότητας που επιβάλουν οι εκάστοτε κυβερνήσεις τύπου Μητσοτάκη, δηλαδή το ΔΝΤ.

Να πεί κάποιος στον Κούλη, ότι μετά απο 10 χρόνια ύφεση στην ελληνική οικονομία, όχι 4% ανάπτυξη δεν μας φτάνει, αλλα ούτε 50%. Αλλά είναι τέτοιος ο πόθος του να "πρωθυπουργέψει", που πετάει ότι μαλακία του έρθει στο κεφάλι. Και φυσικά αφού πάρει την έγκριση των Γερμανών, δηλαδή θα πάρει τα αρχίδια μου.

Το κακό  με την πολιτική στην Ελλάδα είναι ότι το πολιτικό προσωπικό της χώρας είναι κάτω του μετρίου, δηλαδή για τον πούτσο παραμάσχαλα. Ο Τσίπρας αναγνώρισε ταυτότητα στους Σκοπιανούς (κατόπιν ξένων πιέσεων βέβαια) και περιχαρής ο Ερντογάν μπορεί πλέον να ανοίγει τρύπες στον βυθό του Αιγαίου. Με τις ευχές και της Αξιωματικής αντιπολίτευσης, η χώρα συρρικνώθηκε και  διαπιστώνουμε πόσο σκατά είναι το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα.

Να δείτε που μόνο το 30% του σώματος θα προσέλθει στις κάλπες την εβδόμη Ιουλίου, αλλά παρ όλα αυτά ο Κούλης θα διατυμπανίζει ότι πέτυχε μια τεράστια εκλογική νίκη και σύσσωμος ο ελληνικός λαός (το 30% δηλαδή), ψήφισε τον θάνατο του.

1 σχόλιο:

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.