ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

Βάνα Μπάρμπα: Μου έκανε πρόταση το ΚΙΝΑΛ - Θέλω να συμπράξω λόγω Φώφης

Αυτά είναι! Η Βάνα Μπάρμπα κατεβαίνει στην πολιτική! Το απόλυτο sex symbol της εποχής της (και ακόμα είναι), αποφάσισε να συνεισφέρει στον ταλαιπωρημένο ετούτο τόπο, συμπράττοντας με την Φώφη Γεννηματά και το ΠΑΣΟΚ (ΚΙΝ.ΑΛ).


Και γιατί όχι? Εδώ ασχολήθηκε  με την πολιτική η Τσιτσιολίνα στην Ιταλία που είναι πολύ πιο κατώτατου επιπέδου, και δεν θα ασχοληθεί η κ. Μπάρμπα? Απο το να βλέπουμε την κόρη του Φρανκενστάιν, την κυρία Τασία κάθε μέρα στην τηλεόραση, καλύτερα να βλέπουμε την Βάνα Μπάρμπα!

Με αυτήν την σούπερ μεταγραφή, βλέπω το κόμμα της Φώφης στην εξουσία αν όχι στις προσεχείς εθνικές εκλογές, στις επόμενες θα είναι σίγουρα αξιωματική αντιπολίτευση. Ο Κούλης διαφαίνεται στον ορίζοντα ότι θα τα κάνει σκατά. Πιο σκατά. Θα κολυμπήσουμε όλοι στον βούρκο του νεοφιλελευθερισμού. Μόνο μην κάνει το λάθος και δεχτεί πίσω το παχύδερμο τον Βενιζέλο. Εκεί θα το χάσει το παιχνίδι.

Στην εκπομπή λοιπόν της Κατερίνας Καινούριου έριξε τη... βόμβα η Βάνα Μπάρμπα, αποκαλύπτοντας ότι της έχει κάνει πρόταση το ΚΙΝΑΛ να κατέβει στην πολιτική και η ίδια το σκέφτεται πολύ σοβαρά και θα πει το ναι.

«Μου έγινε μια πρόταση από το ΚΙΝΑΛ, από το ΠΑΣΟΚ. Για μένα είναι ένα κόμμα της καρδιάς εδώ και πολλά χρόνια. Ο λόγος που με κάνει να θέλω να συμπράξω είναι γιατί πρόεδρος είναι γυναίκα. 


Θεωρώ ότι οι γυναίκες στην πολιτική, στην Ελλάδα, στην πατρίδα μας, παίζουν πολύ μικρό ρόλο. Είναι τρομερό να είναι μόνο 5%. Ανδροκρατούμενο τελείως το πολιτικό τοπίο του τόπου…. Κι επειδή θεωρώ ότι είναι μία γυναίκα που έχει και τα guts, είδαμε και τελευταία τις αποφάσεις της… Μ’ αρέσει, θέλω να συμπράξω».

Το 2018 η ηθοποιός είχε επισκεφτεί το Μέγαρο Μαξίμου ως καλεσμένη του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη, για να συζητήσουν για μία συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου στο Καστελόριζο.



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.