ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

Ξεψύχησε σε «σπίτι» του έρωτα στην Αλεξανδρούπολη

Δεν κρατιούνται τα γερόντια... Χτες ένας παππούς 60 και ετών, βίασε μια νεαρή γυναίκα με μπουκάλι!!! Που να του σηκωθεί του έρμου... Σήμερα άλλος πάππους, εξηντάρης και αυτός, τα "τίναξε" σε μπουρδέλο.


'Υποπτο και αυτό. Σίγουρα υπάρχει πολιτική σκοπιμότης. Είναι αυτό που έλεγε ο Τσακαλώτος ότι κάποιοι συνταξιούχοι θα είναι εκτός συνταξιοδοτικού συστήματος  σε  2-3 χρόνια, οπότε δεν χρειάζεται να τους κόψει τις συντάξεις

Οι έντονες στιγμές που έζησε μέσα σε ένα από τα «σπίτια» του έρωτα στην Αλεξανδρούπολη, στάθηκαν μοιραίες για έναν 60χρονο ο οποίος αρχικά αισθάνθηκε δυσφορία και έχασε τις αισθήσεις του με αποτέλεσμα να ξεσπάσει πανικός!

Αμέσως έφτασε ασθενοφόρο και οι διασώστες προσπάθησαν με κάθε δυνατό μέσο να επαναφέρουν τον ημίγυμνο άνδρα, όμως ο άτυχος 60χρονος άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στον οίκο ανοχής, οι εργαζόμενες του οποίου υπέστησαν ισχυρό σοκ!

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, επιβεβαίωσαν ότι τα αίτια του θανάτου ήταν παθολογικά. Ωστόσο, η σορός του 60χρονου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης, όπου θα διενεργηθεί νεκροτομή για να προσδιοριστεί η ακριβής αιτία.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.