ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

Το μυστικό "υπερόπλο" της Κυβέρνησης κατά της Τουρκίας

Έκτακτο έκτακτο! Ο Τσίπρας με το πέρας της συνεδρίασης του ΚΥΣΕΑ, τηλεφώνησε στον πρόεδρο της Κύπρου κ. Αναστασιάδη και αυτό λέει είναι έκτακτο. Τώρα θα μου πεις... και να κλάσει ο Τσίπρας, πάλι έκτακτο θα το βγάλουν. Δήλαδή που θέλατε να τηλεφωνήσει, στην Μαντάμ Ζαϊρα να του πει τα χαρτιά?


Το ωραίο βέβαια είναι αυτά που συζήτησαν οι δύο άνδρες. Ο ιμιτασιόν πρωθυπουργός της Ελλάδος Αλέξης Τσίπρας, με τους υπόλοιπους "καρεκλοκένταυρους" του ΚΥΣΕΑ, αποφάσισαν με πυγμή και σθένος, να στείλουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα στον Ερντογάν ότι,  η τήρηση του διεθνούς δικαίου, είναι η βάση πάνω στην οποία υφίστανται οι διεθνείς σχέσεις... Όπως είναι φυσικό, "λύθηκε" στο γέλιο όλη η Υφήλιος και ειδικά ο Ερντογάν που ακόμα τον ακούω και γελάει.

Μετά απο αυτήν την φοβερή και τρομερή εκ μέρους της κυβέρνησης σύσταση-απειλή προς τον Ερντογάν, ο κ. Τσίπρας έχει μπεί σε βαθιές σκέψεις για να "ξεκαθαρίσει" πως θα στείλει το μήνυμα... 

Του προτάθηκε βέβαια να το στείλει απ'ευθείας με sms στο κινητό του κ. Ερντογάν ή μέσω viber αλλά το μυαλό του Αλέξη, πετάει σπίθες! Σκέφτηκε να το αποστείλει μέσω του ζιγκολό υφυπουργού Εξωτερικών  κ. Κατρού-γκαλο, για να γελάνε μαζί μας μέχρι και οι εξωγήινοι!

Ο Εντοργάν που έχει αψηφίσει μεγάλες δυνάμεις και Διεθνείς Οργανισμούς (ξέρει την δύναμη του), θα κάτσει "σούζα" στα μηνύματα ενός κακόμοιρου και δύστυχου ανθρωπάκου, που περιμένει απο τους ξένους να επιβάλουν κυρώσεις στην Τουρκία... Στραπή να τον βάραγε.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.