ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

"Χαστούκι" στον Ερντογάν ! Ο Ιμάμογλου «άλωσε» την Πόλη! Παραδέχτηκε την ήττα του ο Γιλντιρίμ

Θριαμβευτής στην Κωνσταντινούπολη ο Εκρέμ Ιμάμογλου. Παρά τις προσπάθειες του ίδιου του Ερντογάν (που δέχτηκε δεύτερο «χαστούκι» και χάνει για πρώτη φορά την πόλη), ο υποψήφιος της αντιπολίτευσης κέρδισε, για δεύτερη φορά, τον δήμο της Κωνσταντινούπολης.


Με καταμετρημένο το 94,5% των ψήφων, όπως μεταδίδει το CNN TURK, ο Εκρέμ Ιμάμογλου, ο υποψήφιος της αντιπολίτευσης και νικητής της πρώτης ψηφοφορίας των δημοτικών εκλογών στην Κωνσταντινούπολη εξασφαλίζει για δεύτερη φορά την νίκη στις επαναληπτικές εκλογές με 53,6%!

Ο Μπιναλί Γιλντιρίμ, υποψήφιος του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης του Ταγίπ Ερντογάν, ηττάται για δεύτερη φορά στην ψηφοφορία με ποσοστό 45,4%.

Ο Μπιναλί Γιλντιρίμ παραδέχτηκε την ήττα του. «Τον συγχαίρω και του εύχομαι καλή επιτυχία. Αποδείχθηκε οτι η Δημοκρατία λειτουργεί άψογα«, δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας! «Εύχομαι ο φίλος μας Εκρέμ Ιμάμογλου να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες στην Κωνσταντινούπολη. Θα προσπαθήσουμε να τον βοηθήσουμε όπως μπορούμε στο έργο του», τόνισε.

crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.