ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

Κρουαζιέρα με το Yavuz

Φθηνές κρουαζιέρες με το YAVUZ στα Ελληνικά παράλια. Κλείστε θέση τώρα! Για κρατήσεις θέσεων καλέστε στην "Βουλή των Ελλήνων".


Μεταξύ Λεβιθας, Λέρου και καλύμνου φάνηκε να πλέει πριν λίγες ώρες το Τουρκικό γεωτρύπανο Yavuz, με την συνοδεία μιας τουρκικής φρεγάτας  τύπου MEKO-200TN.

Το τουρκικό σκάφος έπλεε σε διεθνή ύδατα καντρικά στο Αιγαίο πέλαγος ως επίδειξη δύναμης στην κακόμοιρη Ελλάδα, η οποία κατεστραμμένη απο τις πολιτικές λιτότητας του ΔΝΤ δεν μπορεί να κάνει τίποτα, απλώς να παρακολουθεί.

Το Τουρκικό γεωτρύπανο κατευθύνεται βορειοδυτικά της Καρπασίας στην Κύπρο, στην απαγορευμένη ζώνη της Κυπριακής ΑΟΖ προκειμένου να αρχίσει τις γεωτρήσεις και ουδείς μπορεί να το σταματήσει.

Για την ακριβεια κανείς δεν τολμά να το σταματήσει καθώς οι εντολές που έχουν πάρει στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας από την αμερικανική πρεσβεία, είναι «Καμία κλιμάκωση και καμία ενέργεια που θα μπορούσε να θεωρηθεί ως κλιμάκωση».

Πριν καμιά ώρα περίπου, το "Γιαβούζ" εθεάθει να συνεχίζει την κρουαζιέρα του ανοικτά της Ρόδου.
Οι προειδοποιήσεις των Ευρωπαίων προς την Τουρκία δεν φαίνεται να έπιασαν τόπο. Αυτά μόνο στην Ελλάδα πιάνουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες το γεωτρύπανο συνοδεύουν δύο πολεμικά πλοία μία φρεγάτα και μία κορβέτα. Η Τουρκία έχει πει ότι το Γιαβούζ, θα επιχειρήσει γεώτρηση στο βορειοανατολικό τμήμα της Κύπρου.

Η Άγκυρα έχει προγραμματίσει την έναρξή της στις αρχές Ιουλίου, ενώ σύμφωνα με τον Τούρκο υπουργό Ενέργειας Φατίχ Ντονμέζ, η γεώτρηση θα διαρκέσει τρεις μήνες και θα φτάσει σε βάθος 3.300 μέτρων (και αν βρείτε τίποτα, χαιρέτα μου τον πλάτανο!).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.