ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

Μητσοτάκης: Κανένας δεν θα απολυθεί... χαχαχαχαχαχα

Ελάχιστες ημέρες πριν τις εθνικές εκλογές στην "Κοιλάδα του Πεσαβάρ" (δηλαδή την Ελλάδα) και ο μέλλον πρωθυπουργός-μαριονέττα συνεχίζει με μεγάλη ένταση, την ομοβροντία ψεμμάτων και παραμυθιών της Χαλιμάς, όπου βρεθεί και όπου σταθεί.


Βρισκόμενος σε προεκλογική ομιλία στον Βόλο, διαβεβαίωσε τα γίδια ψηφοφόρους του  πως, «κανένας δημόσιος υπάλληλος δεν πρόκειται να απολυθεί, κανένα επίδομα δεν πρόκειται να κοπεί». Αντίθετα ανέφερε πως οι δημόσιοι υπάλληλοι πρέπει να αξιολογούνται και μετά να απολύονται.

Βέβαια για να λέμε και του στραβού το δίκιο, σε κάποιες δημόσιες υπηρεσίες υπάρχει πολύ πλεονάζον προσωπικό όσο και αχρείαστο. Πρώτα απ' όλα το προσωπικό του βουλευτικού σώματος. Τι χρειάζονται 300 γαϊδούρια στην Βουλή που τους πληρώνει χρυσάφι ο ελληνικός λαός? Ένας βουλευτής που θα παριστάνει και τον πρόεδρο της Βουλής φτάνει. Θα διαβάζει την ημερήσια διάταξη της Γερμανικής καγκελαρίας και θα λύει την συνεδρίαση. 

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επέμεινε στο άνοιγμα προς ψηφοφόρους που δεν ψήφισαν ΝΔ στις πρόσφατες ευρωεκλογές, σημειώνοντας πως «καλώς να έρθουν σε εμάς, τους θέλουμε όλους ως συνοδοιπόρους», αλλά και να μην έρθουν στα @@ του. "Γαβγίζει" για αυτοδυναμία αλλά και η κουτσή Μαρία γνωρίζε,ι ότι θα κάνει συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ-ΕΛΙΑ-ΚΙΝΗΜΑ ΣΟΣΙΑ-ΛΗΣΤΩΝ ή όπως το λένε το κόμμα αυτό.

Έχει λυσσάξει για εξουσία τόσο πολύ, που έβγαζε αφρούς απο το στόμα του φωνάζοντας συνεχώς «Να μην αφήσουμε καμία ψήφο να πάει χαμένη, τσακιστείτε όλοι στις κάλπες».

Συνεχίζοντας την ονειρεμένη ομιλία του στον Αλμυρό Βόλου, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε ότι «η  χώρα δεν χρειάζεται άλλες περιπέτειες. Αυτό που περιμένει η οικονομία σήμερα είναι μια μεταρρυθμιστική κυβέρνηση, που θα απελευθερώσει τις υγιείς δυνάμεις της ελληνικής δημιουργικότητας για να γίνουν επενδύσεις και να στηριχθεί με αυτόν τον τρόπο πρωτίστως ο κόσμος της εργασίας». Συγκεκριμένο βέβαια δεν είπε  τίποτα, απλά ωραία λόγια.

«Όταν η Ελλάδα ξαναμπεί σε γρήγορη τροχιά ανάπτυξης, όταν ξαναγίνει μια κανονική χώρα, όταν θα είμαστε υπερήφανοι που είμαστε Έλληνες, όταν θα είμαστε παράδειγμα προς μίμηση και όχι παράδειγμα προς αποφυγή στην Ευρώπη και στον κόσμο όλο, όταν τα παιδιά μας αντί να φεύγουν από την Ελλάδα θα αρχίσουν να επιστρέφουν πίσω. Τότε θα μπορούμε να πούμε ότι η δουλειά μας έχει αρχίσει να δείχνει ουσιαστικά αποτελέσματα».

Όταν θα γίνουν όλα... κλασικός επαγγελματίας πολιτικός. Ψεύτης που ούτε ψέμματα δεν ξέρει να πεί χωρίς να "καρφωθεί". Αν και όταν γίνουν όλα αυτά Κούλη, έλα σφύρα μας κλέφτικα. 3,5% ανάπτυξη που θέλεις εσύ, δεν έχουν ούτε οι πετρελαιοπαραγωγικές χώρες  της Μέσης Ανατολής, θα το πετύχει το μπουρδέλο των Βαλκανίων που έχετε κάνει την χώρα εσύ και οι όμοιοι σου?

Ασε  Κούλη  δεν "τραβάς".  Θα πετάξεις πιστόνια στα πρώτα κατακέφαλα που θα φάς απο το Βερολίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.