ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Κυριακή 7 Ιουλίου 2019

Ψηφίστε να σωθούμε...

Εθνική ημέρα αιγοπροβάτων σήμερα στην Ελλάδα και τα γίδια βρίσκονται απο νωρίς τα χαράματα στα εκλογικά κέντρα, προκειμένου να ψηφίσουν και να "εκλέξουν" για πρωθυπουργό-μαριονέττα, έναν ακόμα νεοφιλελεύθερο ψυχάκια, γέννημα-θρέμμα της Γερμανικής αριστοκρατίας.


Οι υποσχέσεις και οι προεκλογικές μαλακίες του Κούλη, πιάνουν τόπο και οι ψηφοφόροι-πρόβατα, κυρίως συνταξιούχοι και ελληνική νομεκλατούρα, έχουν ήδη βγάλει πρώτο κόμμα την ΝΔ. Εξάλλου είναι και η ονομαστική του εορτή σήμερα. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο...

Σαν τα μάτια που στριφογυρίζουν στα καρτούν στην τηλεόραση, έτσι και του Κούλη το ένα κοιτάει δύση και το άλλο ανατολή απο την χαρά τους, που επιτέλους ο κώλος του θα κάτσει σε πρωθυπουργική καρέκλα και με υπερηφάνια θα συνεχίσει την παράδοση της οικογενειοκρατίας στην Ελλάδα.

Αν και το μεγαλύτερο ποσοστό ψήφων, με τέτοια ζέστη και τον ήλιο να λάμπει,  αναμένεται να το πάρει η παραλία, εν τούτοις δεν θα κάνει κυβέρνηση.

Ο Κούλης λέει θα ξανακάνει εθνικές εκλογές τον Δεκαπενταύγουστο της Παναγίας, αν δεν πάρει την αυτοδυναμία (και καλά...). Αν δεν πιάσουν τόπο δηλαδή τα τάματα που έχει κάνει για αυτοδυναμία στην Αγία Κυριακή, θα ζητήσει μάλλον τη βοήθεια της Μεγαλόχαρης.

 Ήδη για αυτές τις εκλογές, το ποσοστό αποχής αναμένεται άνω του 50%. Τι επόμενες που θα ζητήσει ο Κούλης τον Δεκαπεν

Αναλύοντας τώρα σοβαρά το θέμα πέρι νέων εθνικών εκλογών, διαπιστώνουμε καθαρά ότι πρόκειτε για άλλη μία μαλακία του Κούλη, δεδομένου ότι οι επόμενες εκλογές, θα γίνουν με το σύστημα της απλής αναλογικής, το οποίο σημαίνει τέρμα οι αυτοδυναμίες! Αυτό που θα κάνει είναι να συγκυβερνήσει με το άλλο του έτερον ήμισυ το ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ, τουλάχιστον μέχρι καταργήσουν το σύστημα της απλής αναλογικής.

Τα υπόλοιπα του Κούλη και του κάθε Κούλη είναι τα γνωστά. Μειώσεις φόρων και σαχλαμάρες δεν υπάρχουν βέβαια, καθώς δεν υπάρχει έγκριση των δανειστών. Αντιθέτως υπάρχει μια νέα σειρά γδαρσίματος του Ελληνικού λαού με εντολές της Γερμανικής καγκελαρίας και διεθνών οικονομικών παραγόντων (τράπεζες,οίκοι αξιολόγησης κ.τ.λ), που ο Γερμανοτραφής Μητσοτάκης θα εφαρμόσει άμεσα, πλήρως και άνευ αντιλογίας.

Με το πρώτο exit poll της ημέρας, ας πιαστούμε όλοι μαζί χέρι χέρι να χορέψουμε τον χορό του Ζαλόγγου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.