ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019

Intermed Ηangover ODF: Ιδανικό για χρήση πριν και μετά την κατανάλωση αλκοόλ.

Όλοι γνωρίζουμε τα δυσάρεστα συμπτώματα του hangover που ακολουθούν την κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ, όπως πονοκέφαλος, ναυτία, αφυδάτωση, κακή διάθεση, κόπωση και μειωμένη αποδοτικότητα γενικότερα.


Τα συμπτώματα, πέρα από το ότι είναι δυσάρεστα, σχετίζονται με κακή απόδοση στις δραστηριότητες μας και στην εργασία μας. Έτσι, η επόμενη ημέρα για τους περισσότερους είναι σχεδόν νεκρή, με αποτέλεσμα να μην έχουμε τη δύναμη και τη διάθεση να κάνουμε οτιδήποτε.


Το Hangover ODF της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας InterMed, είναι ένα καινοτόμο συμπλήρωμα διατροφής, σε μορφή ταινιών που διαλύονται στο στόμα, το οποίο είναι ιδανικό για τη χρήση πριν και μετά την κατανάλωση αλκοόλ .

Περιέχει κουρκουμά, βιταμίνη Β6 και Βιοτίνη για τη μείωση της κόπωσης και την αναπλήρωση του οργανισμού με τις απαραίτητες βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικά.

Ο κουρκουμάς χρησιμοποιείται παραδοσιακά για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες.

Η Βιταμίνη Β6 & η Βιοτίνη, συμβάλλουν στην φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας και στη μείωση της κόπωσης. Επιπλέον, συμβάλλoυν στην φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία και στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος.

Η πρακτική μορφή των ταινιών που διαλύονται στο στόμα, κάνουν τη λήψη τους εύκολη, χωρίς τη χρήση νερού. Μπορείτε να τις μεταφέρετε εύκολα και να τις έχετε στη τσάντα σας για χρήση οπουδήποτε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Με ευχάριστη γεύση πορτοκάλι. Θα το βρείτε στα φαρμακεία, από την Ιntermed.

Να μην γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον ιατρό σας εαν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή (κυρίως ηρεμιστικά ή αντικαταθλιπτικά) ή αντιμετωπίζετε πρόβλημα υγείας. Αρ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ : 81056/22-09-2017 (Το προϊόν δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης).

capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.