ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Σαμαράς κατονόμασε τον «Ρασπούτιν»: Κατάθεση για την υπόθεση Novartis – «Ολα στο φως»

Στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου κατέθεσε επί 45 λεπτά έδωσε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, στο πλαίσιο των ερευνών για την υπόθεση της Novartis.


Ο κ. Σαμαράς κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του επανέλαβε όσα είχε αναφέρει στη μήνυση που είχε υποβάλλει για τη συγκεκριμένη υπόθεση και κατονόμασε σύμφωνα με πληροφορίες τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο ως τον περιβόητο “Ρασπούτιν”.

Εξερχόμενος από τον Άρειο Πάγο σε δήλωσή του ο πρώην πρωθυπουργός, ανέφερε: “Ό,τι είχα να πω για αυτή την άθλια σκευωρία το έχω πει από την πρώτη στιγμή. Όλα θα έρθουν στο φως”. Μάλιστα, ρωτήθηκε για τον εάν κατονόμασε τον περιβόητο “Ρασπούτιν” και απάντησε θετικά.

Δημοσιογράφος: Κατονομάσατε τον Ρασπούτιν;

Αν. Σαμαράς: Το έχω κάνει προ πολλού και προφανώς το έκανα και σήμερα…

Επίσης, απαντώντας σε ερωτήσεις αν κατονόμασε τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα έδωσε θετική απάντηση.

Ο πρώην πρωθυπουργός κατέθεσε και υπόμνημα 32 σελίδων με τους ισχυρισμούς του στους εισαγγελείς. Στο υπόμνημά του ο κ. Σαμαράς φέρεται να επικαλείται νέα στοιχεία που ενισχύουν τους ισχυρισμούς του περί “σκευωρίας” σε βάρος του από την προηγούμενη κυβέρνηση.

Ο πρώην πρωθυπουργός έχει καταθέσει, από την πρώτη στιγμή που ενεπλάκη το όνομά του στην υπόθεση, μπαράζ μηνύσεων κατά των λεγόμενων προστατευόμενων μαρτύρων, των εισαγγελικών λειτουργών, που χειρίστηκαν τις έρευνες και πολιτικών προσώπων που κατά τις καταγγελίες του κίνησαν τα νήματα στο παρασκήνιο.

Ο Αντώνης Σαμαράς, κατέθεσε στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευάγγελο Ζαχαρή που διενεργεί την έρευνα, ενώ για αύριο έχει κληθεί σε κατάθεση ο Ευάγγελος Βενιζέλος.



crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.