ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

Προανακριτική: Τι απάντησε ο Κ. Φρουζής σε ερωτήσεις για συναντήσεις του με πολιτικά πρόσωπα

 Σε εξέλιξη είναι η ακρόαση του άλλοτε ισχυρού άνδρα της Novartis Κ. Φρουζή στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής, με αναφορές στην άτυπη συνάντηση με την Ελ. Τουλουπάκη, αλλά και στο αν υπήρξαν συναντήσεις με πολιτικούς. Η ακρόαση ξεκίνησε με το θέμα της άτυπης συνάντησης με την Ελ. Τουλουπάκη, στην οποία ο Κ. Φρουζής είχε αναφερθεί την Τρίτη.

 Ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της Novartis φέρεται να είπε πως δεν έχει κληθεί να καταθέσει ποτέ και ότι δεν του έχει δοθείαντίγραφο της δικογραφίας.

 Για το αν έχει κληθεί στη δικαιοσύνη πηγές του ΣΥΡΙΖΑ σημείωναν πως «στον πρωταγωνιστή τουσκανδάλουέχειασκηθεί ποινική δίωξη το Φεβρουάριο του 2018 με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και δέσμευσηλογαριασμώνστην Ελβετία».

 Για τον Αντώνη Σαμαρά ο κ. Φρουζής φέρεται να είπε πως δεν τον έχει συναντήσει ποτέ «πριβέ» – παρά μόνο σε μια μεγάλη και ανοιχτή συνάντηση, παρουσία της Γερμανίδας καγκελαρίου Άγκελα Μέρκελ, όπου ο ίδιος είχε κληθεί ως πρόεδροςτου ΣΦΕΕ.

 Φέρεται επίσης να είπε πως «δεν μετέφερε ποτέ τίποτα, ούτε τροχήλατη, ούτε ιπτάμενη βαλίτσα».

 Πληροφορίες αναφέρουν πως για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο και τον Ευάγγελο Βενιζέλο είπε ότι δεν τους έχει συναντήσει ποτέ, ενώ για μια σειρά άλλων πολιτικών προσώπων (Αδ. Γεωργιάδη, Μ. Σαλμά, Ανδ. Λυκουρέρντζο κ.ά.) υποστήριξε πως τους έχει δει μόνο σε κάποιες εκδηλώσεις παρουσία και άλλωνπροσώπων.

 Ο κ. Φρουζής είπε πως έβλεπε και στελέχητου ΣΥΡΙΖΑ πριν το 2015, κάνοντας αναφορά - σύμφωνα πάντα με πληροφορίες - στον Αλ. Τσίπρα και σε βουλευτές του κόμματος που τότε ήταν στην αντιπολίτευση. Μάλιστα φέρεται να έχει πει στα μέλη της Προανακριτικής πως οι συναντήσεις αυτές έγιναν πριν από το νομοσχέδιο για τα φάρμακα, το οποίο είχε τότε καταψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ. 


msn.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.