ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

Μυθικός Τσιτσιπάς νίκησε τον Φέντερερ και προκρίθηκε στον τελικό!


Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε πιθανότατα την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του το μεσημέρι του Σαββάτου στην O2 Arena. Ο "Στεφ" επικράτησε με 6-3, 6-4 επί του Ρότζερ Φέντερερ και προκρίθηκε στον τελικό του ATP Finals.


Ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά για τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο Φέντερερ είχε break point μόλις στο πρώτο game, αλλά ο Στεφ κράτησε το σερβίς του και στη συνέχεια έκανε break εκείνος στον Ελβετό. Ο 21χρονος Έλληνας τενίστας το εξαργύρωσε αμέσως μετά για να προηγηθεί με 3-0.

Από εκείνο το σημείο και μετά ο Ελβετός άρχισε να πιέζει για να πάρει πίσω το break. Είναι χαρακτηριστικό ότι έβδομο game ο Φέντερερ προηγήθηκε με 0-40, αλλά ο Στεφ βρήκε τον τρόπο να επιστρέψει. 

Στη συνέχεια ο Φέντερερ κράτησε το σερβίς του και έπειτα παρακολουθήσαμε ένα game από άλλον πλανήτη. Ο Τσιτσιπάς σέρβιρε για να κλείσει το σετ και ο Φέντερερ για να δώσει συνέχεια σε αυτό. Ο Ελβετός είχε δύο break points, αλλά ο Στεφ στο έβδομο set point του κατάφερε να κλείσει το σετ  με 6-3 και να προηγηθεί με 1-0 σετ.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου σετ είχαμε περίπου μία επανάληψη όσων είδαμε στο πρώτο. Ο Τσιτσιπάς έκανε break στο δεύτερο service game του, όμως ο Φέντερερ απάντησε με τον ίδιο τρόπο αμέσως μετά. Ο Ελβετός προηγήθηκε με 0-40, αλλά και πάλι ο Τσιτσιπάς κατάφερε να απαντήσει. Τελικά ο μαέστρος στο δέκατο break point που δημιούργησε κατάφερε να το κάνει και να φέρει το σετ στα ίσα. 

Το break... dance συνεχίστηκε και στο επόμενο game. Ο Τσιτσιπάς δείχνοντας την τρομερή πνευματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται κατάφερε κάνει εκ νέου break στον Ελβετό και στη συνέχεια να κρατήσει το σερβίς του για να προηγηθεί με 4-2.

Στη συνέχεια οι δύο τενίστες κράτησαν το σερβίς τους και φτάσαμε στο δέκατο game στο οποίο ο Στέφανος Τσιτσιπας σέρβιρε για να κλείσει το ματς. Ο Φέντερερ είχε δύο break points, αλλά ο Στεφ φάνηκε πιστός στο ραντεβού του με την ιστορία! Βρίσκοντας μεγάλα σερβίς ο Τσιτσιπάς έκλεισε το ματς και μαζί μια θέση για τον τελικό της Κυριακής όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Τιμ και Ζβέρεφ.

msn.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.