ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

1.300 κιλά κοκαΐνης έκρυβαν Αλβανοί σε ενοικιαζόμενα δωμάτια


Νεώτερες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας με το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών που βρέθηκε στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας.


Σε ενοικιαζόμενα δωμάτια κοντά στην πόλη του Αστακού είχαν αποθηκεύσει τα μέλη συμμορίας 1.300 κιλά κοκαΐνης. 
Νέες συλλήψεις για την ποσότητα ναρκωτικών «μαμούθ» - 1.300 κιλά κοκαΐνης έκρυβαν Αλβανοί σε ενοικιαζόμενα δωμάτια

Σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι στιγμής έχουν γίνει έξι συλλήψεις υπόπτων για το θέμα, οι οποίοι, όπως και η κατασχεθείσα κοκαΐνη, έχουν μεταφερθεί στο Αγρίνιο.

Οι εισαγωγές στην Ελλάδα έγιναν οδικώς από την Αλβανία, αλλά και με σκάφος στον Αστακό.Τα μέλη της οργάνωσης έφερναν τα ναρκωτικά από τον Άγιο Βικέντιο στην Καραϊβική και τα προωθούσαν σε Ευρώπη και Βορειοδυτική Αφρική εκτός από την Ελλάδα.

Αξιοποιώντας κατάλληλα στοιχεία και πληροφορίες, οι άντρες της Δίωξης πραγματοποίησαν έφοδο σε οικία στον Αστακό, όπου το κύκλωμα αποθήκευε τις ποσότητες για την μετέπειτα διακίνησή τους στου τελικούς προορισμούς όπου εντόπισαν σε ταξιδιωτικούς σάκους και σε δέματα ποσότητα κοκαΐνης ενός τόνου και 181 κιλών, κατάφεραν να συλλάβουν 8 μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και κατασχέθηκαν περίστροφο, πιστόλια και αυτόματα όπλα καλάσνικοφ.

Τα ναρκωτικά εντόπισε και κατάσχεσε η Δίωξη Ναρκωτικών της Αθήνας σε συνεργασία με την ΕΚΑΜ και εντός της ημέρας αναμένονται ανακοινώσεις.

pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.