ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

Θρίλερ στη Φθιώτιδα: Τους εντόπισαν νεκρούς μέσα στο σπίτι τους


Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα tvstar.gr, το ζευγάρι, το οποίο διατηρούσε πρατήριο υγρών καυσίμων στην είσοδο της Μακρακώμης, έφερε τραύματα από πυροβόλο όπλο.


Η Αστυνομία εντόπισε το ζευγάρι νεκρό μέσα στο σπίτι τους σε λίμνη αίματος, μετά από κλήση γείτονα.

Ειδικότερα, σήμερα το πρωί, το ζευγάρι δεν άνοιξε το κατάστημα, με αποτέλεσμα ένας γείτονας να ανησυχήσει και να ενημερώσει την Αστυνομία.

Κλειδαράς άνοιξε την πόρτα του σπιτιού και το θέαμα ήταν σοκαριστικό. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σύζυγος σκότωσε με όπλο τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε.

Το lamiareport αναφέρει ότι η 50χρονη γυναίκα είχε πυροβοληθεί από καραμπίνα στο πρόσωπο. Ο 48χρονος σύζυγος ήταν και εκείνος πυροβολημένος από το ίδιο όπλο.

Όπως αναφέρει το lamiareport, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των Αρχών το ζευγάρι φέρεται να καυγάδισε και ο άνδρας έστρεψε το όπλο προς τη σύντροφό του την οποία και πυροβόλησε τραυματίζοντάς την θανάσιμα. Στη συνέχεια έστρεψε την καραμπίνα στον εαυτό του και έβαλε τέλος στη δική του ζωή.

Τα αίτια της τραγωδίας δεν είναι ακόμη γνωστά.

Στο σημείο εκτός από τους αστυνομικούς του ΑΤ Σπερχειάδας είναι και άνδρες της και της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας για τη συλλογή στοιχείων.



.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.