ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020

Κ.Μητσοτάκης: «Η Τουρκία απομονώνεται και γι' αυτό προκαλεί» - Μακάρι να ήταν έτσι αλλά... δεν είναι.


«Η Τουρκία απομονώνεται και γι' αυτό προκαλεί» ισχυρίστηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην συνέντευξή του στον Alpha ενώ σημείωσε ότι «η Ελλάδα έχει ισχυρές συμμαχίες». Είναι όμως έτσι;

Ας δούμε τα γεγονότα:

H Τουρκία είναι παρούσα στην σύνοδο για την Λιβύη, ενώ η Ελλάδα δεν κλήθηκε καν, παρά το αίτημά της. Λεπτομέρεια: Τις προσκλήσεις τις στέλνει η «φίλη», «σύμμαχος» και «εταίρος» της Ελλάδας, Γερμανία, που έχει «απομονώσει» την Τουρκία. Επίσης η Τουρκία με την Ρωσία έκαναν και δική τους τετραμερή (με τις δύο λιβυκές παρατάξεις) σύνοδο.

Το τελευταίο εξάμηνο ο Ρ.Τ.Ερντογάν έχει συναντηθεί πέντε φορές με τον Ν.Τραμπ κι έχουν μιλήσει μαζί στο τηλέφωνο, άλλες δεκαπέντε. Ο Ελληνας πρωθυπουργός, τον είδε με το ζόρι για λίγη ώρα, στην δεύτερη απόπειρά του στο επίσημο ταξίδι, μετά την ακύρωση, μετά από αίτημα του Ν.Τραμπ, της συνάντησής τους τον περασμένο Σεπτέμβριο. Λεπτομέρεια: Δεν δόθηκε καν κοινή συνέντευξη Τύπου για πρώτη φορά στην επίσημη επίσκεψη πριν δέκα ημέρες.

Το τελευταίο εξάμηνο ο Β.Πούτιν έχει συναντηθεί τέσσερις φορές με τον Ρ.Τ.Ερντογάν και μιλάνε σχεδόν κάθε μέρα στο τηλέφωνο, καθώς έχουν αναλάβει από κοινού να... μοιράσουν Συρία και Λιβύη. Ο δικός μας είναι αμφίβολο αν έχει μιλήσει έστω μία φορά τηλεφωνικά με τον Β.Πούτιν.

Με Μέρκελ, Μακρόν και Τζόνσον, ο Ρ..Τ.Ερντογάν έχει συναντηθεί από δύο μέχρι τέσσερις φορές με τον καθένα.

Αυτό δεν το λες ακριβώς και... «απομόνωση της Τουρκίας».

Βασικά ο Ρ.Τ.Ερντογάν μιλάει με όποιον θέλει, όποτε θέλει και για όποιον λόγο θέλει. Επίσης δεν μιλάει μόνο με όποιον δεν θέλει να μιλήσει.

Ο δικός μας; Ο δικός μας θα μιλάει με τον Θεό, όπως έκανε και ο προκάτοχος του κ. Αντώνης Σαμαράς.


pronews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.