ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

Η Ελλάδα "ασπίδα" της Ευρώπης... για άλλη μια φορά


"Ο Θεός σώζει την Βασίλισσα!", "ο Θεός σώζει τον Βασιλιά!" και η Ελλάδα-Ψωροκώσταινα σώζει την Ευρώπη!!! Για άλλη μια φορά οι Ελληνικές ψυχές σώζουν τις Ευρωπαϊκές κοινωνίες και κατ' επέκταση τις Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις.


Οι εκβιασμοί και απειλές του Ερντογάν και της Τουρκικής ηγεσίας για να αποσπάσει χρήματα απο τις Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις δεν αποδίδουν πλέον και δεν αποδίδουν διότι οι απειλές του "σκόνταψαν" στο βράχο Ελλάδα. Η Ελλάδα έκλεισε τα σύνορα, κατάφερε να συγκρατήσει τις ορδές του Ερντογάν και οι Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις μπορούνε πλέον να κοιμούνται ήσυχες και να συνεχίζουν να απομυζούν τον Ελληνικό λαό, πίνοντας του το αίμα με φόρους, φόρους, φόρους.

Βλέποντας οι Ευρωπαϊοι ηγέτες ότι ο Ερντογάν απέτυχε στην απειλή του (χάρη στον Ελληνικό λαό που τον έχουν χεσμένο), του ανήγγειλαν πως λεφτά άλλα yok. Yok para του είπανε και να μας φέρεις και αυτά που σου δώσαμε και αυτά που χρωστάει η Τουρκία στις Ευρωπαϊκές τράπεζες.

Η Ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, απο τα μέχρι τώρα γνωστά δεδομένα, έχουν δώσει 3 δις ευρώ και πλέον στην Τουρκική κυβέρνηση (για 6 δις ήταν η περιβόητη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας), προκειμένου αυτή να συγκρατήσει τους πρόσφυγες και τους μετανάστες εντός της Τουρκικής επικράτειας. Ο Ερντογάν δηλαδή "τσίμπησε" 3 δις απο την Ευρώπη, ξεκίνησε πολεμικές επιχειρήσεις εναντίον της Συρίας (με την σύμφωνη γνώμη, αν όχι εντολές της Ευρωπαϊκής Ένωσης), πήρε τα "αρχίδια" μου στην Ιντλίμπ  και τώρα θέλει και  τα υπόλοιπα απο την ΕΕ όπως είχαν συμφωνήσει συν άλλα 50 δις τουλάχιστον.

Για κάποιο λόγο η ΕΕ δεν του έδωσε άλλα χρήματα και ο Σουλτάνος, αμόλησε μαζί με τους πρόσφυγες και τις ορδές των Ταλιμπάν, Τζιχαντιστών, Αφγανών, Πακιστανών, Τουρκμάνων, την Σαρα την Μάρα και όλο το κακό συναπάτημα, για να στείλει ένα μήνυμα στους ηγέτες της Ευρώπης. Αυτός ο όχλος είναι το όπλο του Ερντογάν και της κάθε Τουρκικής κυβέρνησης εναντίον της ΕΕ. Και ακόμα είναι άοπλος. Όταν η Τουρκική κυβέρνηση δώσει όπλα στον "οχλο, εκεί θα αρχίσει το πραγματικό  "πανηγύρι".

Όπως και να ΄χει η Ελλάδα, ο Ελληνικός λαός, κάνει για άλλη μια φορά την "βρώμικη" δουλειά των Ευρωπαϊκών κυβερνήσεων (οι οποίες μαζί με τις Ελληνικές κυβερνήσεις, ψήφιζαν και με τα δύο χέρια την σφαγή του Ελληνικού λαού στα Ευρωπαϊκά κοινοβούλια μέσω των μνημονίων) και προφυλάσσει την Ευρώπη απο τους "Μογγόλους", με αντάλλαγμα τον αργό θάνατο των Ελλήνων. Και να σκεφτεί κανείς, ότι ήθελαν να μας βγάλουν κιόλας απο την ΕΕ. Στην ουσία το πρόβλημα είναι της ΕΕ και της Τουρκίας.

Θα πει κάποιος "μα και η Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι?". Προφανώς... για την ώρα. Όταν οι Ευρωπαίοι διαισθανθούν ότι δεν απειλούνται πλέον απο την Τουρκία και δεν έχουν αφήσει τίποτα άλλο να υφαρπάξουν απο την Ελληνική κοινωνία, η "Ψωροκώσταινα" θα μείνει πάλι μόνη, δεν θα ανήκει πουθενά, κανείς και καμιά χώρα δεν θα έρθει να την συνδράμει, καμιά Ελληνική κυβέρνηση δεν θα διαλαλεί τις μαλακίες πέρι "εθνικής ενότητας" (αυτή θα τα έχει μαζέψει και θα έχει φτάσει στο Περού).

Μακάρι να βγώ ψεύτης αλλά ένα μια νέα "Μικρασιατική καταστροφή" είναι προ των πυλών για τον Ελληνικό λαό. Όπως τότε, έτσι και τώρα η Ευρωπαϊκή Ένωση θα είναι άφαντη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.