ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Σάββατο 11 Απριλίου 2020

Στα 72 τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα - 93 οι νεκροί


Τα νέα κρούσματα του κορωνοϊού που ανακοινώθηκαν σήμερα, Σάββατο 11 Απριλίου, είναι 73 και το σύνολο των περιστατικών στη χώρα μας ανέρχεται πλέον στα 2.081, σύμφωνα με τη σημερινή ενημέρωση του εκπρόσωπου του Υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, λοιμωξιολόγο, Σωτήρη Τσιόδρα.

Παράλληλα ανέφερε πως 75 άτομα βρίσκονται διασωληνωμένα σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας ενώ 15 ασθενείς έχουν εξέλθει από αυτές.

Ο κ. Τσιόρδας επεσήμανε πως από τα καταγεγραμμένα κρούσματα, το 56,8% είναι άνδρες, ενώ μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί 37.344 τεστ.

Όπως πρόσθεσε, από τα επιβεβαιωμένα κρούσματα τα 535 σχετίζονται με ταξίδι στο εξωτερικό και τα 796 με επαφή με ήδη γνωστά κρούσματα.

Επίσης ο μέσος όρος ηλικίας όσων βρίσκονται σε ΜΕΘ είναι τα 67 έτη και το 77% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι άνω των 70. Ακόμα, σύμφωνα με την ενημέρωση, από τις 93 ανθρώπους που έχουν χάσεις τη ζωή τους από τη νόσο, οι 26 είναι γυναίκες και υπόλοιποι άνδρες. Ο μέσος όρος ηλικίας των θυμάτων είναι τα 72 έτη.


zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.