ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Ασύμμετρη απειλή δέχτηκε σήμερα το τραπεζικό σύστημα...


 "Σείστηκε" το πανελλήνιο και άπαν το διάστημα απο επίθεση αυτοκτονίας χάκερ, σε τρεις ελληνικές τράπεζες απο τις τέσσερις που υπάρχουν στην Ελλάδα... μάλλον έμεινε απ' έξω η "Εθνική" του Σώρρος.


 Απο ότι μεταδίδει και διαδίδει η πέμπτη φάλαγγα του βρωμερού και κατοχικού τύπου της χώρας, οι χάκερ είναι επαγγελματίες και εκπαιδευμένοι απο την CIA, αφού παντού σε όλο τον κόσμο οι πληρωμές συντάξεων γίνονται στο τέλος κάθε μήνα, "απορεί" το Στουρνάρι, η ΕΥΠ και το Μαξίμου πως είναι δυνατόν να γνώριζαν ότι και στην Ελλάδα-Μπανανία, γίνεται το ίδιο πράγμα...

Αν και όπως λένε μερικά "καλοπροαίρετα" sites η επίθεση των χάκερ απετράπει, εν τούτοις αναμένεται να ξαναχτυπήσουν την Πέμπτη που είναι η απεργία, για αυτό η κυβέρνηση συστήνει να μην απεργήσει κανείς.

 Σύμφωνα με τις αρχές, στόχος των δραστών δεν είναι οι λογαριασμοί αλλά το μπλοκάρισμα του τραπεζικού συστήματος και την αποδιοργάνωση των συναλλαγών δηλαδή η κατάρρευση του χρηματιστηρίου που ήδη έχει καταρρεύσει απο μόνο του.

 Το κερασάκι στην τούρτα, είναι ότι οι "δράστες" ζητουν λύτρα για να μην συνεχίσουν τις επιθέσεις, 1000 bitcoins που ισούται με (χαχαχαχαχα) 500,000 ευρώ. Τα bit(ε)coins είναι μια σύγχρονη έκδοση του insert coin to continue, που είχαν παλιά τα ηλεκτρονικά στις καφετέριες για να συνεχίσεις το παιχνίδι απο το σημείο που έχασες.

 Οι ελληνικοί εγκέφαλοι όπως ο Στουρνάρας  διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, ο  Γιάννης Ρουμπάτης διοικητής της ΕΥΠ και ο "αετός πεθαίνει στον αέρα" Μανώλης Σφακιανάκης, έχουν αναλάβει προσωπικά το ζήτημα, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Απλά η μαλακία είναι, ότι πληρώνει ο Έλληνας με τους φόρους του αυτά τα μαλακισμένα, για να τρομοκρατούν τον κόσμο.

 Μάλιστα η επίθεση έγινε απο την Ρωσία και όχι από κάπου στα νησιά Σολομώντα. Εμ έχουμε οργάνωση εδώ όχι μαλακίες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.