ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Ο Τσίπρας ψάχνει διέξοδο στο αδιέξοδο

 Σκέφτεται λέει την προσφυγή στη Χάγη η κυβέρνηση ΣΑΝΕΛ για τα κλειστά σύνορα αναφέρει ένας τίτλος σε κάποια ιστοσελίδα. 

Μάλιστα.... το σκέφτεται ακόμα... Ότι είναι ήδη καταπάτηση της συνθήκης Ζέγκεν δεν απασχολεί κανέναν αλλά η ελληνική κυβέρνηση ακόμα το σκέφτεται ενώ θα έπρεπε ήδη να είχε προσφύγει στους διεθνείς οργανισμούς.


 Προφανώς η ελληνική κυβέρνηση δεν θέλει να δυσαρεστήσει τους Γερμανούς "φίλους" της και έτσι ακόμα το σκέφτεται...

 Την σκέψη της κυβέρνησης (που ούτε καν γνωρίζει ο πολίτης ότι είναι αληθινή ή μία ακόμα παπαριά των δικτυακών site), την αναμεταδίδουν διάφορα "παπαγαλάκια" ώστε να σκεφτεί ο πολίτης ότι η τρεκλίζουσα κυβέρνηση ακόμα σκέφτεται... Σκέφτεται δηλαδή τα αυτονόητα.

 Βέβαια και το διεθνές δικαστήριο της Χάγης, είναι ένας ακόμα αναξιόπιστος Διεθνής Οργανισμός όπως η Παγκόσμια Τράπεζα ή το ΔΝΤ. Δίκαιο δεν θα βρείς χωρίς εντολή των Η.Π.Α αλλά τουλάχιστον ας κάνει η ελληνική κυβέρνηση την ενέργεια. Αλλά πως είναι δυνατόν να την κάνει, όταν ένα ολόκληρο σάπιο πολιτικό σύστημα τρέφεται από το "ευρώ"?

 Σύμφωνα με πληροφορίες απο την "Παναχράντου ημών Δεσποίνης" (την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα), ο Αλέξης Τσίπρας έχει αποφασίσει να δημιουργήσει κλίμα συναίνεσης εν όψει του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών αύριο το μεσημέρι και εξ αυτού του λόγου θα ενημερώσει σήμερα το υπουργικό συμβούλιο παρουσιάζοντας μεταξύ άλλων τις πρωτοβουλίες που προτίθεται να πάρει.

 Επιδίωξη του πρωθυπουργού είναι να μπορέσει να εξασφαλίσει μία μίνιμουμ συνεννόηση με τα κόμματα της αντιπολίτευσης ώστε να χαραχθεί μία εθνική γραμμή και φυσικά να εκδοθεί από την Προεδρία της Δημοκρατίας ένα κοινό ανακοινωθέν που θα φέρει τις υπογραφές και των άλλων πολιτικών αρχηγών.

 Τώρα τι σκατά θέματα θα προβάλει ο Τσίπρας και σε τι θα ζητήσει συννενόηση ένας Θεός ξέρει... πτοφανώς ότι θα του πούνε απο την πρεσβεία. Προφανώς... Θάνατος. Αυτά πέρι προσφυγής και συννενόησης είναι μαλακίες του πολιτικού συστήματος στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.