ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Η διαπλοκή μπορεί πλέον να «κοιμάται»… ήσυχη

Όπως έλεγε κι ένας παλιός, Έλληνας, άσσος του ποδοσφαίρου, όταν η εξουσία δεν θέλει να κάνει τίποτα επί μίας συγκεκριμένης υπόθεσης, συστήνει μια «τριμελή επιτροπή από πέντε άτομα για να εξετάσει το ζήτημα».

Αυτό ακριβώς είναι αποφασισμένοι να κάνουν, τόσο η κυβέρνηση, όσο και η αντιπολίτευση για τα κρίσιμα προβλήματα που ταλανίζουν την ελληνική κοινωνία.


Σε αγαστή συνεργασία τα πολιτικά κόμματα θα κουκουλώσουν τα σκάνδαλα με δήθεν εξεταστικές επιτροπές, τις οποίες στο τέλος, είναι πολύ πιθανόν να μην τις κάνουν…

H κορώνες αντιδιαπλοκής των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. και της ΝΔ, κράτησαν μόλις λίγες ώρες

Η περίφημη συναίνεση για τη διενέργεια εξεταστικών επιτροπών πάει με μαθηματική ακρίβεια στις καλένδες.

Πρώτη η κυβέρνηση αρνήθηκε το αίτημα της ΝΔ για εξεταστική επιτροπή για τα capital controls, αλλά γι' αυτο και έηινε το αίτημα για να το αρνηθεί η κυβέρνηση διαφορετικά δεν το έκανε. Απλώς η κυβέρνηση Σ.ΑΝ.ΕΛ βλέπει την πόρτα της εξόδου και δίνει "πόντους"  στην Ν.Δ η οποία θα κληθεί σύντομα να συνεχίσει την καταστροφή της Ελλάδος.

Πληροφορίες που διοχετεύονται στον Τύπο αναφέρουν ότι το Mέγαρο Μαξίμου θεωρεί την κίνηση αυτή της ΝΔ ως αντιπερισπασμό στην πρόταση της κυβέρνησης να διερευνήσει τα θαλασσοδάνεια και τα οικονομικά σκάνδαλα. Άλλη μια μούφα πρόταση η οποία έγινε ακριβώς για το αρνηθεί η κυβέρνηση.

Οι ίδιες πηγές υπογραμμίζουν πως είναι γνωστό ότι τα capital controls επιβλήθηκαν στη χώρα ως προσπάθεια να χειραγωγηθεί το δημοψήφισμα. Τονίζουν ότι ο λαός το γνωρίζει αυτό και πως η κυβερνητική πολιτική έχει εγκριθεί με εκλογές τον περασμένο Σεπτέμβριο, μετά τα capital controls.

Μιλάμε για τον απόλυτο παραλογισμό που όμως έχει ξαναγίνει πολλές φορές στο παρελθόν του δικομματισμού.

Άλλωστε άπαντες γνωρίζουν πώς, επί της ουσίας, κανένα πολιτικό κόμμα δεν επιθυμεί τον ειλικρινή έλεγχο για τα θαλασσοδάνεια των καναλαρχών, ούτε βεβαίως για το εσωτερικό των πολιτικών τους φορέων.

Το φιάσκο με τη συζήτηση της Τρίτης 29/03/2016 γίνεται πλέον αντιληπτό σε όλους πως έγινε για λόγους πόλωσης και συσπείρωσης των κομματικών στρατών τόσο του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και της ΝΔ.

Για όσους δεν κατάλαβαν ή κάνουν πώς δεν καταλαβαίνουν οι πολιτικοί αρχηγοί έκαναν το «χρέος» τους παίζοντας ο καθένας το δικό του ρόλο στο πολιτικό σανίδι και την ίδια ώρα η αποκαλούμενη διαπλοκή μπορεί να κοιμάται ήσυχη κάτω από τα ακριβά κλινοσκεπάσματά της.

Το πολιτικό προσωπικό της χώρας είναι κατώτερο των περιστάσεων και έχει μπολιαστεί με παλαιοκομματικού τύπου φανφάρες και ξεπερασμένες πρακτικές.

Σε απλά ελληνικά: Δεν υπάρχει απολύτως καμία ελπίδα να ανακάμψει ο τόπος!


newsbomb.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.