ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τρίτη, 26 Απριλίου 2016

Δεν θα συνεδριάσει το Eurogroup την Μ. Πέμπτη – Ναυάγησαν οι διαπραγματεύσεις – Δεν υπάρχει συμφωνία!

Ακυρώθηκε η έκτακτη συνεδρίαση του Eurogroup την Μ. Πέμπτη σύμφωνα με πληροφορίες αφού προφανώς δεν υπήρξε συμφωνία της ελληνικής κυβέρνησης με τους δανειστές.

Το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων είχε φανεί από το απόγευμα όταν διακόπηκαν ξαφνικά οι συνομιλίες του κ. Τσακαλώτου με τους εκπροσώπους των δανειστών.


Νωρίτερα η κυβέρνηση είχε φροντίσει να προετοιμάσει το έδαφος της αποτυχίας με ένα non paper κατηγορώντας το ΔΝΤ ότι επιμένει στις απαιτήσεις του ενώ η κυβέρνηση τα έχει βρει με τους ευρωπαίους!


Την είδηση ότι δεν θα γίνει τελικά Eurogroup την Μ. Πέμπτη έδωσε ο εκπρόσωπος του προέδρου του Eurogroup με ανάρτησή του στο Twitter. Συγκεκριμένα έγραψε ότι δεν θα πραγματοποιηθεί το έκτακτο Eurogroup της Μ. Πέμπτης προσθέτοντας ότι χρειάζεται περισσότερος χρόνος και ότι η συνάντηση των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης για την πρώτη αξιόλογηση, το πακέτο των εφεδρικών μέτρων και το χρέος θα γίνει «σε επόμενο στάδιο».


crashonline.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.