ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

PS4:Δυνατότητα για Remote Play σε Mac και PC

 Το πολυαναμενόμενο “major” system software update για το PS4 (v3.50 - με κωδική ονομασία Musashi) διατίθεται ήδη σύμφωνα με πληροφορίες της Sony και φέρνει πολλά νέα χαρακτηριστικά για τους κατόχους της κονσόλας.

 Ένα από αυτά είναι και το Remote Play για PC και Mac! Το Remote Play είναι συμβατό με Windows 8.1, Windows 10, OS X 10.10 και OS X 10.11. Οι παίκτες θα είναι σε θέση να επιλέξουν από τις παρακάτω επιλογές ανάλυσης και frame rate, ανάλογα με το Internet bandwidth που διαθέτουν. Θα παίζεται δηλαδή εφαρμογές του PS4 μέσα απο τον υπολογιστή σας.


 Θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το DualShock 4, το οποίο θα πρέπει να συνδεθεί (σε PC ή Mac) μέσω καλωδίου USB.
- Resolution options: 360p, 540p, 720p
- Default resolution - 540p
- Frame rate : Standard (30fps), High (60fps).

Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν Appear Offline, δηλαδή θα υπάρχει η δυνατότητα ρύθμισης για «εμφάνιση εκτός σύνδεσης». Με το Friend Online Notification θα μπορείτε να επιλέξετε να εμφανίζεται ειδοποίηση (Notify When Online) όταν συνδέονται οι φίλοι σας. Για γρήγορη διαχείριση της λίστας ολόκληρης της Friends list επιλέξτε Select All’ ή ‘Deselect All’ μέσω Settings > Notifications.

Πλέον, στην καρτέλα Events προστέθηκε η δυνατότητα για προγραμματισμό gameplay sessions με φίλους (User Scheduled Event), ενώ θα μπορείτε επίσης να κοινοποιήσετε ένα event σε μια κοινότητα. Άλλο feature είναι το Broadcast, όπου θα έχετε τη δυνατότητα να μεταδίδετε περιεχόμενο σε Dailymotion, ΥουΤube και Twitch, ενώ υπάρχουν βελτιώσεις σε ό,τι αφορά τα social χαρακτηριστικά.

 Δείτε το σχετικό βίντεο στη συνέχεια, ενώ περισσότερες πληροφορίες για το system update v3.50 θα βρείτε στο ευρωπαϊκό PlayStation Blog.



enternity.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.