ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Λεφτά υπάρχουν...

 Δουλεύει ψιλό γαζί ο ΟΠ.ΑΠ (στον οποίο μέτοχοι είναι σχεδόν όλοι οι βουλευτές) τον κάθε πικραμένο Έλληνα και μοιράζει εκατομύρια μέσω του ξυστού σε διάστημα έξι ημερών. Το ποσό είναι πάντα ίδιο 3.1 εκατομύρια ευρώ σε διάστημα έξι ημερών. Παρακάτω σας δίνω τις αναρτήσεις αλλά και την πήγή (που προφανώς τα παίρνει χοντρά) που τις δημοσιεύει.


"Κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει καθημερινά το ΣΚΡΑΤΣ. Από τις 14 Μαρτίου μέχρι τις 20 Μαρτίου μοιράστηκαν στους νικητές 3,1 εκατομμύρια ευρώ.

Το ΣΚΡΑΤΣ κερδίζει συνεχώς νέους φίλους καθώς είναι το μοναδικό παιχνίδι που προσφέρει κέρδη στη στιγμή.

Η γκάμα των παιχνιδιών του διευρύνεται και σε αυτή ήρθε να προστεθεί το νέο παιχνίδι «10 το Καλό» αξίας 2 ευρώ που δίνει κέρδη έως και 100.000 ευρώ στους νικητές.

Ήδη στις δύο εβδομάδες κυκλοφορίας του, το νέο παιχνίδι μοίρασε κέρδη 1,3 εκατομμύρια ευρώ.

Το ΣΚΡΑΤΣ διατίθεται από πρακτορεία ΟΠΑΠ, λαχειοπώλες, επιλεγμένα σούπερ μάρκετ, καταστήματα ΕΛΤΑ και περίπτερα." zougla.gr

"  Κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει καθημερινά το ΣΚΡΑΤΣ. Από τις 11 Απριλίου μέχρι τις 17 Απριλίου μοιράστηκαν στους νικητές 3,1 εκατομμύρια ευρώ.

Το ΣΚΡΑΤΣ κερδίζει συνεχώς νέους φίλους, καθώς είναι το μοναδικό παιχνίδι που προσφέρει κέρδη στη στιγμή.

Λόγω της μεγάλης γκάμας του, το ΣΚΡΑΤΣ δίνει ακόμα περισσότερες ευκαιρίες για κέρδη, όπως συνέβη και την προηγούμενη εβδομάδα με 7 τυχερούς νικητές από την Αττική, την Πελοπόννησο και τη Δυτική Μακεδονία, οι οποίοι κέρδισαν 10.000 ευρώ ο καθένας, στα παιχνίδια «Φλέβα Χρυσού», «Χρήματα στο Φτερό», «Το άγγιγμα του Μίδα», «10 το καλό» και «Καρό της τύχης»!

Το ΣΚΡΑΤΣ διατίθεται από πρακτορεία ΟΠΑΠ, λαχειοπώλες, επιλεγμένα σούπερ μάρκετ, καταστήματα ΕΛΤΑ και περίπτερα." zougla.gr . Οι ταρζάν της Ζούγκλας είπαν να μην κουραστούν πολύ και να αλλάξουν μόνο τις ημερομηνίες.


"Κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει καθημερινά το ΣΚΡΑΤΣ. Από τις 02 Μαΐου μέχρι τις 08 Μαΐου μοιράστηκαν στους νικητές 3,1 εκατομμύρια ευρώ.

Το ΣΚΡΑΤΣ κερδίζει συνεχώς νέους φίλους καθώς είναι το μοναδικό παιχνίδι που προσφέρει κέρδη στη στιγμή.

Λόγω της μεγάλης γκάμας παιχνιδιών, το ΣΚΡΑΤΣ δίνει ακόμα περισσότερες ευκαιρίες για κέρδη, όπως συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα με 5 τυχερούς νικητές από την Κρήτη, την Αττική, την Κω, την Πάτρα και την Πελοπόννησο που κέρδισαν 10.000 ευρώ ο καθένας στα παιχνίδια «Μπλάκ Τζακ στη στιγμή», «Τύχη στο άψε ξύσε», «Το άγγιγμα του Μίδα» και «10 το Καλό»!

Το ΣΚΡΑΤΣ διατίθεται από πρακτορεία ΟΠΑΠ, λαχειοπώλες, επιλεγμένα σούπερ μάρκετ, καταστήματα ΕΛΤΑ και περίπτερα."  news.gr


 Προφανώς τα site που δημοσιεύουν τέτοιες παπριές είναι πάμπολλα και "ηχηρά" ονόματα αλλά θα χρειαστώ 10 κυβερνοχώρους για να τα δημοσιεύσω οπότε ενδεικτικά δείτε αυτά και να ξέρετε ότι όπου αλλού δείτε τέτοια "παπαριά" για μαλακία του Κράτους πρόκειτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.