ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Πάρτε ομπρέλες! «Βρέχει δισ.», λέει ο Παπαχριστόπουλος (ΒΙΝΤΕΟ)

 Αφού προηγουμένος είχε καταναλώσει δύο λίτρα τσίπουρο τουλάχιστον, ο κ. Παπαχριστόπουλος εμφανίστηκε στην πρωινή εκπομπή των Οικονομέα-Καμπουράκη στο MEGA, όπου σε ένα ρεσιτάλ ψεύδους και υποκρισίας (κατα την συνήθη πρακτική των πολικάντηδων), ξεστόμισε, προφανώς λόγω βλακείας και κεκτημένης ταχύτητας, την έκφραση "βρέχει δισεκατομμύρια". Σίγουρα σαν "είδωλο" του θα έχει τον "άνθρωπο της βροχής" Γεώργιο Παπανδρέου τζούνιορ, που έλεγε "λεφτά υπάρχουν".

 «Ξημερώνει μία καινούργια ημέρα για τη χώρα. Η χώρα θα μπει σε ήρεμα νερά. Πραγματικά έχουμε δυσκολίες και δεν θριαμβολογούμε», ενώ παράλληλα πρόσθεσε ότι τώρα στη χώρα «βρέχει δισεκατομμύρια». Για να λέμε και του στραβού το δίκαιο, οτι βρέχει δισεκατομμύρια βρέχει, αλλά όχι για τους πολίτες της χώρας και μάλλον όχι για αυτή την χώρα.

 Στην Ελλάδα βρέχει δισεκατομμύρια για τις τράπεζες, τους πολιτικούς, τους μεγαλοεκδότες και καναλάρχες, τους εφοπλιστές, τους λαθρέμπορους πετρελαίου, των διευθυντάδων, των δημάρχων, των αντιδημάρχων και των παρατρεχάμενων. Για τον απλό πολίτη, τον χαμηλόμισθο, τον χαμηλοσυνταξιούχο, τον ανάπηρο, τον άνεργο, τον ελεύθερο επαγγελματία, βρέχει "φωτιά και λάβα", βρέχει φόρους, περικοπές, μειώσεις, απολύσεις, μειώσεις προσδόκιμου ζωής, καρκίνος και θάνατος.

  Άμεση ήταν η αντίδραση του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Βασίλη Κεγκέρογλου (άλλο "φρούτο" και αυτό), ο οποίος με αρκετή δόση χιούμορ και ψάχνοντας στον χώρο είπε: «Έχουμε καμία ομπρέλα;»

 Δεν ξέρω τι βροχές βλέπει ο ψεκασμένος Παπαχριστόπουλος και ο κάθε Παπαχριστόπουλος, αλλά βροχή απο καταφέφαλα θα πέσουν σίγουρα στα τομάρια των πολιτικάντηδων απο τους πεινασμένους και εξαγριωμένους πολίτες της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.