ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Πάταξη της φοροδιαφυγής... και άλλες ιστορίες

 Όλο το ζουμί της βρώμικης και συνάμα θολής ιστορίας με τις offshore των πολιτικών βρίσκεται σε δυο βασικά ζητήματα:

-Στο ερώτημα: Ποιους υπουργούς της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ. πήγε να καλύψει η συγκεκριμένη διάταξη;
-Στη διαπίστωση ότι η διάταξη, παρά το γεγονός ότι αποσύρθηκε, έχει νομική ισχύ, διότι έστω και για λίγες ώρες αποτέλεσε νόμο του κράτους... σε ένα κράτος μπανανία, όπου νόμους φτιάχνει ο πολιτικός απατεώνας για τον εαυτό του σε συνεργασία με την διεφθαρμένη Ελληνική δικαιοσύνη που δεν υπάρχει.


Από τα παραπάνω συνάγεται το συμπέρασμα ότι αυτοί που έπρεπε να κάνουν τη «δουλίτσα» τους και να καλύψουν τα ίχνη τους, τα κατάφεραν μια χαρά.

Ακόμα δηλαδή κι αν κινηθεί κάποια διαδικασία εναντίων υπουργών ή βουλευτών για τη συμμετοχή τους σε εξωχώριες εταιρίες, πρακτικά θα... πέσουν στα "μαλακά", αφού θα ισχύσει η αρχική σκανδαλώδης διάταξη και όχι η ακύρωσή της εις την οποία προέβη η κυβέρνηση μετά το σάλο που δημιουργήθηκε.

Όσοι υπουργοί του Αλέξη Τσίπρα ενδέχεται να διαθέτουν offshore εταιρείες, θα τη βγάλουν «καθαρή» και θα συνεχίσουν να είναι φίλοι και συνεργάτες του Πρωθυπουργού.

Το ίδιο βέβαια ισχύει και για όλα τα λαμόγια-βουλευτές του Κυνοβουλίου όλων των (απο)κομμάτων, απο τα δεξιά μέχρι τα αριστερά.

Ποιοι από τους σημερινούς κυβερνώντες έχουν απασχολήσει αρνητικά την ειδησεογραφία μέσω της εμπλοκής τους σε υποθέσεις θολών οικονομικών δραστηριοτήτων; Αρκετοί... Λιάπης, Τζοχαντζόπουλος, Καρατζαφέρης, Χαικάλης, Βενιζέλος (αυτός και αν έχει...), αν και είναι 100% σίγουρο ότι όλοι οι βουλευτές, οι δικαστές, οι τραπεζίτες, οι μεγαλοεκδότες-καναλάρχες, οι μεγαλοδημοσιοκάφροι, οι εφοπλιστές, οι περιφερειάρχες, οι δήμαρχοι και οι αντιδήμαρχοι, οι διευθυντές, οι γραμματείς και οι φαρισαίοι, έχουν και απο έναν μικρό "φορολογικό παράδεισο" απο τα χρόνια της Γερμανικής κατοχής για να φοροδιαφεύγουν... και μας λένε οι πολιτικάντηδες οτι θα πατάξουν την φοροδιαφυγή? Δηλαδη θα πατάξουν οι ίδιοι τον εαυτό τους?

Είναι πράγματι ανήκουστο οι «αυτοαποκαλούμενοι» διώκτες της διαπλοκής να καλύπτουν με αυτό τον άκομψο τρόπο τις δικές τους ατασθαλίες. Όμως δεν μπορείς να τους κοροϊδεύεις όλους για πάντα.

Απο το άρθρο του Κώστα Τσιτούνα newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.