ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Λάμψαμε πάλι δια της μαλακίας μας...

  Στο "ψιλό" έχουν πάρει ολοι οι Ευρωπαίοι την κυβέρνηση Τσίπ(ου)ρα και όλο σχεδόν το πολιτικό συνονθύλεμα,  αλλά και τους αποβλακωμένους Έλληνες που τους ανέχονται, με αποτέλεσμα να έχει γίνει το πολιτικό μας σύστημα, αντικείμενο χλευασμού και ειρωνείας απο την μία άκρη της Ευρώπης στην άλλη.

 Άγριο "χώσιμο" του Ιταλού Ευρωβουλευτή Gianluca Buonanno κατά του  Έλληνα Επίτροπου Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας της Ε.Ε, κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο, που
έπαιζε με το κινητό του τηλέφωνο μέσα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Το παρακάτω βίντεο είναι αποκαλυπτικό.



 To επόμενο χτύπημα ήρθε απο τον "φίλο" μας πρόεδρο του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ.  Σε  κοινή συνέντευξη που έδωσε σε ευρωπαϊκές εφημερίδες, ο κ. Ντάισελμπλουμ με …υποδόρια ειρωνεία τόνισε: «Θαυμάζω τον Έλληνα πρωθυπουργό, ο οποίος κέρδισε τις εκλογές, αφού συναίνεσε στο πακέτο "βοήθειας", το οποίο περιλαμβάνει σκληρούς όρους. Προέρχεται από την άκρα αριστερά ( την ποια?) . Εξελέγη με υποσχέσεις για το αδύνατο! Τελικά "διόρθωσε" τα λάθη του, άλλαξε και τελικά εξελέγη για δεύτερη φορά». Έσκυψε δηλαδή και αυτός στα τέσσερα. Τέτοιο "κελεπούρι" ούτε στα πιο τρελά όνειρα των Βορειοευρωπαίων. 7500 χιλιάδες νομοσχέδιο ούτε ο Θεός δεν θα "περνούσε".

 Αλλά και ο πρωθυπουργός της Γαλλίας Μάνουελ Βάλς, ξηγήθηκε καλά στον Alexis και επισκέφτηκε την Ελλάδα παρόλο που το Παρίσι "πνίγηκε" απο τις πλυμμήρες και ο ποταμός Σηκουάνας έχει υπερχυλείση, ενώ είχε αναβάλει το ταξίδι του στον Καναδά όταν ξέσπασαν τα άγρια επεισόδια με τις απεργίες των συνδικάτων. Προφανώς η επίσκεψη στην Ελλάδα έχει πιο πολύ "ψωμί" για τους Γάλλους "επενδυτές" αφού θα αρπάξουν σε μηδαμινή τιμή ότι έχει απομείνει. Τις φυσικές καταστροφές στην Γαλλία θα σκέφτεται τώρα?

 Και δεν έφτανα όλα αυτά, είχαμε και τον Έλληνα εκπρόσωπο της Κομισιόν, Μαργαρίτη Σχοινά, να "κουνάει" απειλητικά το δάχτυλο στην Ελληνική Δικαιοσύνη (ας πούμε), επειδή ως όφειλε άσκησε κατηγορίες σε έξι μέλη του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων του ΤΑΙΠΕΔ της περιόδου 2013-2014, με την κατηγορία της απιστίας. Ο κ. Σχοινάς ζήτησε απο την κυβέρνηση-μαιμού, να νομοθετήσει την ασυλία τους.

 Και ο διασυρμός συνεχίζεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.