ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016

Παραιτήθηκε ο Αρχηγός της Πυροσβεστικής

Την παραίτησή του στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, υπέβαλε ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος, Ιωάννης Καρατζιάς.

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση:

«Ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος ΠΣ Ιωάννης Θ. Καρατζιάς υπέβαλε σήμερα, 21 Σεπτεμβρίου 2016, την παραίτησή του στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Θα κινηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την επιλογή νέου Αρχηγού στο Πυροσβεστικό Σώμα».


Στην επιστολή παραίτησης, ο κ. Καρατζιάς ανέφερε ότι δεν μπορεί να πάει ενάντια στις αρχές του, ενώ παράλληλα, ευχαρίστησε τον υπουργό αλλά και τον πρωθυπουργό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι διαφωνίες του με το υπουργείο σε επιμέρους ζητήματα που αφορούν το ειδικό μισθολόγιο ήταν οι λόγοι που τον οδήγησαν στην παραίτηση.

Πιο συγκεκριμένα, η σημαντικότερη διαφωνία του ήταν το θέμα του βαθμολογίου.

Το υπουργείο φέρεται να ζητεί τη δημιουργία σχετικής επιτροπής, ωστόσο κάτι τέτοιο, δεν μπορούσε να το δεχθεί ο μέχρι πρότινος Αρχηγός της Πυροσβεστικής.


real.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.