ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Ο υπόγειος πόλεμος Κράτους-Εκκλησίας

  Η στοχευμένη επίθεση του Νίκου Φίλη κατά των αρχών και των αξιών που διέπουν την Ορθοδοξία και την Πίστη δεν είναι καθόλου τυχαία. Έρχεται σε μια εποχή που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αλλα και όλο το άθλιο "πολιτικό σύστημα", θέλει να ξεπουλήσει ότι έχει σχέση με την κρατική περιουσία και στο πλαίσιο αυτό είναι σχεδόν βέβαιο ότι... έχει βάλει στο μάτι και την ακίνητη περιουσία της Εκκλησίας. Εξ ου και η επανεμφάνιση του  Ρουσόπουλου στο πολιτικό προσκήνιο που έχει καλη γνώση επι του θέματος.

 Δωροδοκίες, δικαστικές διαμάχες, υπόγεια deals και παζάρια εν

κρυπτώ βρίσκονται σε εξέλιξη τα τελευταία χρόνια αφού οι εφοπλιστές θέλουν πάση θυσία να διατηρούν βίλες δίπλα στη θάλασσα, αγνοώντας τους νόμους του κράτους και τους κανονισμούς τόσο της πολεοδομίας, όσο και της προστασίας του περιβάλλοντος.

 Η ελληνική κυβέρνηση (που το τελευταίο διάστημα διατηρεί αγαστές σχέσεις με το εφοπλιστικό λόμπι), αλλά και τα όργανα της Περιφέρειας Αττικής που είναι αρμόδια για την εφαρμογή των νόμων πρέπει να πάρουν επιτέλους την κατάσταση στα χέρια τους και να μην επιτρέψουν στους εφοπλιστές να καταπατούν εκτάσεις με το« έτσι θέλω», κατά την προσφιλή τους τακτική.

 Είναι γνωστός ο πόλεμος του "εφοπλιστικού λόμπι" για τα παραθαλάσσια "φιλέτα" της Ελλαδικής εκκλησίας που μαίνεται εδώ και αρκετά χρόνια για τα συμφέροντα των εφοπλιστών αλλά και της  Διεθνής Ελίτ που προσπαθεί να επιβάλλει μια παγκόσμια πανθρησκεία. Τα πολιτικά λαμόγια όλων των αποχρώσεων θα διαλύσουν την ορθοδοξία και την Ελλαδική Εκκλησία, με βοήθεια ασφαλώς, απο "τσιράκια" εκ των έσω.

 Πρόκειται για μια ομάδα εφοπλιστών, που αποκαλείται το "λόμπι των εφοπλιστών της Βουλιαγμένης" που πιέζουν παρασκηνιακά με ιδιαίτερη ένταση προκειμένου να αποκτήσουν είτε αγοράζοντας, όπως έκαναν στο πρόσφατο παρελθόν μέσω off shore, είτε με τη μέθοδο της μακροχρόνιας εκμίσθωσης των 99 ετών σημαντικά τμήματα ακίνητης περιουσίας της Εκκλησίας που θα τους αποφέρουν τεράστια κέρδη.

 Οι εφοπλιστές που ακόμη και σήμερα βρίσκονται στο απυρόβλητο της ελληνικής πολιτείας καθώς πληρώνουν ψίχουλα για τα κέρδη δισεκατομμυρίων ευρώ που αποκομίζουν από τη ναυτιλία, έχουν ένα αγαπημένο χόμπι: Το real estate που επίσης έως σήμερα τους αποφέρει ακόμη περισσότερα κέρδη καθώς συνήθως περνά μέσα από εξωχώριες εταιρείες με ειδικό φορολογικό καθεστώς.

Ο κ. Τσίπρας μαζί με τον συνέταιρό του Πάνο Καμμένο έχουν αποφασίσει να παραδώσουν τα κλειδιά της δημόσιας περιουσίας στους δανειστές βαφτίζοντας το ξεπούλημα... μεταρρύθμιση.

Οι δανειστές τα θέλουν όλα και όπως αντιλαμβάνεστε από αυτό το μεγάλο φαγοπότι δεν θέλουν να λείπουν τα φιλέτα της Εκκλησίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.