ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

Έτοιμο και το νέο μνημόνιο

 Ένα νέο μνημόνιο για την Ελλάδα, θα παρουσιάσει το ΔΝΤ στους Ευρωπαίους ηγέτες, προκειμένου να συμμετέχει σε νέο δανεισμό πρός την χώρα. Βέβαια θα είναι απλά μια ενημέρωση (πιθανός σε κάποιο Eurogroup) για τις "τεχνικές" λεπτομέρειες που θα περιλαμβάνει το πρόγραμμα για να συνεχιστεί το αιματοκύλισμα του  Ελληνικού λαού και της κοινωνίας, χωρίς απρόοπτα.

 Όλα τα τα νέα μέτρα που φέρνει το νέο μνημόνιο, είναι στην ουσία η συνέχιση των παλιών και είναι όλα ψηφισμένα απο όλα τα (απο)κόμματα, απο την εποχή του "ανθρώπου της βροχής"
Jeffry Papandreou (λεφτά υπάρχουν...!). Μάταια προσπαθούν ορισμένες κιτρινοφυλλάδες και μερικά άθλια προπαγανδιστηκά sites, να πείσουν τον κόσμο ότι "το ΔΝΤ τρελλάθηκε" και άλλα τέτοια μπαρμπούτσαλα, παρουσιάζοντας το ως νέα απαίτηση των εκβιαστών.

 Όλα είναι μιλημένα, ξηγημένα και συμφωνημένα μεταξύ των Ευρωπαίων και του τρισάθλιου "πολιτικού σύστηματος" της Ελλάδας, όπου η κάθε δοσίλογη κυβέρνηση "Τσολάκοκογλου" που "εκλέγεται", συνεργάζεται άψογα με το ΔΝΤ και συνεχίζει την γενοκτονία και την διάλυση της Ελλάδας.

 Το νέο μνημόνιο περιλαμβάνει: πλαφόν 1.200 ευρώ σε όλες τις συντάξεις, αφορολόγητο 5.000 ευρώ, κατάργηση φοροαπαλλαγών και πλήρη απελευθέρωση των εργασιακών σχέσεων, καθώς και ουσιαστική ελάφρυνση του χρέους και αναθεώρηση των στόχων για τα πρωτογενή πλεονάσματα με τον πήχυ να κατεβαίνει στο 1,5%. Φυσικά τα δύο τελευταία δεν πρόκειτε να γίνουν ούτε το 7000 προ Χριστού αλλά θα είναι το τυράκι για τα επόμενα μνημόνια που θα ακολουθήσουν.

 Πάλι λοιπόν θα δούμε το ίδιο έργο στο Κυνοβούλιο. Θα το ψηφίσουν όλα τα λαμόγια βουλευτές, ή χώρα θα πάει σε εκλογές και θα "εκλεγεί" ο Κούλης, ο οποίος μετά θα κάνει τον Κινέζο και θα κατηγορεί τους προηγούμενους.

 Και ζήσαν αυτοί καλά και μεις... πεθάναμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.