ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Χωρίς επίδομα θέρμανσης θα ξεχειμωνιάσουν 600.000 νοικοκυριά

 Όπως πέρσι, έτσι και φέτος οι πολίτες της ελληνικής κοινωνίας θα "δαγκώσουν" το καβλί τους ενώ, ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού θα συναντήσει τον Άγιο Πέτρο απο μαγγάλια, αναθυμιάσεις και τα λοιπά.

 Η χώρα έχει σκεπαστεί απο χιόνα με πολικές θερμοκρασίες και η κυβέρνηση του κώλου ακόμα ψάχνει "ζώνες" περιοχών και πούτσες μπλέ για να δώσει επίδομα θέρμανσης. Ακόμα ψάχνει να βάλει κριτήρια ώστε να το πάρουν όσο το δυνατόν λιγότερος κόσμος και αν το πάρουν.


 Το υπουργείο Οικονομικών λέει και η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, δεν έχουν καταφέρει ακόμη να οριστικοποιήσουν τις τεχνικές λεπτομέρειες εφαρμογής των αλλαγών που χρειάζεται να γίνουν στα γεωγραφικά κριτήρια χορήγησης του επιδόματος, ώστε να ενισχυθούν περισσότερο οι κάτοικοι ορεινών και άλλων περιοχών όπου επικρατούν πολικές θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Τι στον πούτσο περιμένει και δεν τα οριστικοποιεί?

 Περιμένει να πάρει το "ΟΚ" απο τους δανειστές-εκβιαστές, καθ ότι έχουν προβλέψει πόσοι πολίτες (κυρίως άποροι, άστεγοι, ανάπηροι), θα ψοφήσουν και φέτος απο το "πουτσόκρυον". Το προβλέπει ο προυπολογισμός και το 4ο μνημόνιο.

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών αναφέρει η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος, αποφάσισε να διαθέσει και για την περίοδο Οκτωβρίου 2016-Απριλίου 2017 το ποσό των 105 εκατ. ευρώ για τη χορήγηση επιδόματος θέρμανσης, αλλά το καθυστερεί το πράγμα για να επιβάλει αυστηρότερα κριτήρια ώστε το επίδομα να χορηγηθεί σε 1 στους 10. Οι άλλοι 9 δεν ειναι άνθρωποι, είναι πλεονάζον "υλικό" και πρέπει να πάει για πέταμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.