ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Εδώ ο κόσμος καίγεται και το "ντιριχτιμπομ" χτενίζεται...

 Η Κέλι Ανν Κόνγουεϊ υπεύθυνη της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ, αναφερόμενη στις συνεχιζόμενες πορείες διαμαρτυρίας κατά της εκλογής του νέου προέδρου των ΗΠΑ, υποστήριξε ότι πολλοί από τους διαδηλωτές είναι πληρωμένοι επαγγελματίες, χωρίς ωστόσο να αποδείξει τον ισχυρισμό της.

 Απο την άλλη, η ψωλή του Μωάμεθ Δημήτρης Παπαδημητρίου (που σίγουρα θα έχει κάποια συγγένεια με τον Μπάμπη), ανέφερε πως είναι "ιδιαίτερα θετικές  οι προοπτικές προσέλκυσης επενδύσεων και επέκτασης των εξαγωγών",  στην εκδήλωση που διοργάνωσε σήμερα το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθήνας, χωρίς βέβαια να αποδείξει και αυτός τον ισχυρισμό του.


 Εδώ ο καθένας λέει ότι του καυλώσει και "αποδεικνύουμε" ότι μας συμφέρει.

 Ο "καημένος" ο Τσίπρας, περιμένει παρεμβάσεις Ομπάμια για το ζήτημα του χρέους αλλά κλασικά θα πάρει τα αρχίδια του. Η Αθήνα, μάλιστα, φέρεται να ελπίζει πολλά και στη συνάντηση που θα έχει στο Βερολίνο ο Μπάρακ Ομπάμα πρωτίστως με την Άγκελα Μέρκελ, αλλά και με τον Φρανσουά Ολάντ και την Τερέζα Μέι. Στην κυβέρνηση πιστεύουν (ακόμα...) ότι επειδή θα έρθει ο «συνταξιούχος» Ομπάμα θα τους «κουρέψει» το χρέος ο Σόιμπλε! Καλά η κυβέρνηση σίγουρα δεν το πιστεύει αλλά το θέμα είναι οτι το πιστεύουν τα "γίδια" οι Έλληνες πολίτες.


 Εν τω μεταξύ η ανεργία καλπάζει, ο Δίας γαμιέται και εμείς περιμένουμε απο τον φύλαρχο των Ζουλού να μας σώσει. Επίσημα πλέον η ανεργία είναι 30% και παραπάνω, σύμφωνα με την ΕΛ.ΣΤΑΤ.

 Και μια είδηση "σεισμός" που ήρθε μόλις τώρα... Ο μισόβλακας Γ. Μουζάλας, παραδέχτηκε οτι «εξαρθρώσαμε δύο ισλαμιστικούς πυρήνες»... Αυτό το "παραδέχτηκε" βέβαια δεν το κατάλαβα... Τι θα πεί "παραδέχτηκε"? Έπρεπε να είχε εξαρθρώσει 42 όχι μόνο δύο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.