ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Πώς ήταν το πρώτο ραντεβού του Μάικλ Ντάγκλας με την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς;

Δεν πήγαν τα πράγματα ακριβώς όπως τα είχε προγραμματίσει ο Μάικλ Ντάγκλας στο πρώτο του ραντεβού με την σημερινή του σύζυγο Κάθριν Ζέτα Τζόουνς.

Όπως αποκάλυψε ο θρύλος του Χόλιγουντ στην εκπομπή «The Jonathan Ross Show» τη στιγμή που είπε στην Ουαλή πρωταγωνίστρια ότι θέλει να γίνει ο πατέρας των παιδιών της, αυτή δεν πέταξε από τη χαρά της, εξάλλου είχαν μόλις μισή ώρα που συζητούσαν και δεν μπορούσε με τίποτα να τον λάβει στα σοβαρά.


«Ακούστηκε καλό», δήλωσε ο Ντάγκλας, όμως η Τζόουνς δεν εντυπωσιάστηκε. «Ξέρεις έχω ακούσει τόσα πολλά για σένα κι έχω δει άλλα τόσα, που νομίζω ότι ήρθε η ώρα να σου πω καληνύχτα», του είπε, όπως διηγήθηκε ο Ντάγκλας.

Νόμιζε ότι είχε χάσει την ευκαιρία του, έτσι, το επόμενο βράδυ, της έστειλε τριαντάφυλλα με την συγγνώμη μου στο ξενοδοχείο που έμεινε.

 
Τελικά όλα πήγαν εντάξει και το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2000 και στη συνέχεια απέκτησαν δύο παιδιά. Ο γάμος τους άντεξε στο χρόνο παρότι το 2013 είχαν χωρίσει για ένα διάστημα.



real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.