ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Θέλεις πολλά ψωμιά ακόμα για να γίνεις εθνικιστής μπαρμπα-λιάκο!!!

 Ολέεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!! Υπεγράφη η συμφωνία για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ, από τους υπουργούς Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκο Κοτζιά, της ΠΓΔΜ, Νικολά Ντιμιτρόφ και τον ειδικό απεσταλμένο του ΓΓ του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς στην ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στους Ψαράδες της Μ. Πρέσπας.


 Και έτσι πρέπει. Δεν είμαστε χώρα απο το 2009 τουλάχιστον και μετά, οπότε ο καθένας παίρνει ότι θέλει. Άλλος την Μακεδονία, άλλος την Θράκη, άλλος την Ήπειρο... εξάλλου για αυτό έγιναν "περιφέρειες" για να προσαρτώνται πιο εύκολα στα όμορα κράτη.

 Η εκκαθάρηση της Ελλάδος έχει αρχίσει απο το 2009. Τώρα ολοκληρώνεται. Σύντομα θα δουμε και άλλες περιφέρειες να μας αποχαιρετούν και κυβέρνηση δεν θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ...

 Το "πολιτικό σύστημα" της λαμογιάς και της πουστιάς, νίκησε ακόμα και του εθνικιστές. Τους κατα φαντασίαν εθνικιστές. Διέγραψε λέει ο Μιχαλολιάκος τον Μπαρμπαρούση επειδή είπε τα αυτονόητα στην Βουλή. Αυτεπάγγελτα ο στρατός έπρεπε ήδη να τους έχει συλλάβει όλους. Εθνικιστές του κώλου. Όπως και δημοκράτες του κώλου. Όλοι για τον μπίθα είναι.

Θέλεις πολλά ψωμιά ακόμα για να γίνεις εθνικιστής μπαρμπα-λιάκο!!!

 Μία φωτογραφία που συγκλονίζει, τραβηγμένη πίσω από τα πρόχειρα οδοφράγματα που στήθηκαν από τους Έλληνες που διαδήλωναν στο Πισοδέρι κατά της εκχώρησης της Μακεδονίας και αντιμετωπίσθηκαν ως «εχθροί» από τις δυνάμεις ασφαλείας της κυβέρνησης.

 Ο πάπα Γιώργης από το Νικομηδινό, το οποίο είναι χωριό του δήμου Βόλβης της περιφερειακής ενότητας Θεσσαλονίκης στην Κεντρική Μακεδονία και βρίσκεται 39 χιλιόμετρα ανατολικά της πόλης της Θεσσαλονίκης, στην πρώτη γραμμή του αγών, όπως τόσες χιλιάδες ιερείς της Ελληνορθοδοξίας που βγήκαν στην πρώτη γραμμή του αγώνα και έδωσαν την ζωή τους για την Ελλάδα.

 Άξιος διάδοχος του Παπαφλέσσα και του Γερμανού Καραβαγγέλη ο Πάπα Γιώργης γονατίζει μαζί με το ποίμνιό του και αποφεύγει τις βομβίδες που εκτοξεύουν απευθείας κατά του πλήθους οι δυνάμεις ασφαλείας.

 Αλλά ούτε για ένα δευτερόλεπτο δεν υπέστειλε την Σημαία .Δείτε στο βλέμμα του την αποφασιστικότητα με την οποία δέχεται τις βολές των δυνάμεων ασφαλείας.

 Δίπλα του μια γυναίκα και αυτή γονατισμένη καλύπτει το πρόσωπό της για να προστατευθεί από τα καπνογόνα και τα δακρυγόνα που εκτοξεύονται εναντίον των διαδηλωτών.Ο παπά Γιώργης είναι η πραγματική ελληνορθόδοξη Εκκλησία.

 Χωρίς χρυσοποίκιλτα άμφια, παχυλά ταμεία και χρυσοφόρες ΜΚΟ.Ειρηνικός αλλά αποφασισμένος: Η Μακεδονία είναι ελληνική!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.