ΤΟ 24HOURS-NEWSGR ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

Όλοι στις εκλογές! Με τρέλα και κορδέλα!!

Η Φώφη μας. Το κορίτσι μας. Η πολιτικός της καρδιάς μας, δήλωσε πως "είτε ψηφίσεις Τσίπρα, είτε Μητσοτάκη, βγαίνει Καραμανλής".

Η πραγματικότητα είναι πως είτε ψηφίσεις Τσίπρα, είτε Μητσοτάκη, είτε Γεννηματά, είτε Λεβέντη, είτε Κουτσούμπα, είτε ψηφίσεις, είτε δεν ψηφίσεις, βγαίνει Βερολίνο-Βρυξέλλες και λιτότητα, μέχρι ο ήλιος να ανατέλλει απο την Δύση.


Είμαστε Ευρώπη. Δεν υπάρχουν εθνικές κυβερνήσεις στην Ευρώπη. Δεν υπάρχουν καν Κράτη παρά μόνο προτεκτοράτα. Η εκάστοτε κυβέρνηση απο δω και στο εξής, θα περιορίζετε σε ρόλο νομαρχιακού συμβουλίου. Είτε ψηφίσεις είτε όχι, δεν έχει και πολύ σημασία. Οι εντολές και οι οδηγίες-κατευθύνσεις, έρχονται απο το Διευθυντήριο των Βρυξελλών και φυσικά απο την καγκελαρία της Γερμανίας.

Παρ'όλα αυτά, πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στον χώρο του συνεδριακού κέντρου Αρκαλοχωρίου, για την εκδήλωση για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου, που πραγματοποίησε το Κίνημα Αλλαγής Ηρακλείου παρουσία της Φώφης Γεννηματά.

Θερμή ήταν και η υποδοχή της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Τώρα απο ΠΑΣΟΚ Α.Ε, έγινε ΚΙΝΑΛ Α.Ε, θυγατρική της ΝΔ-ΚΙΝΑΛ ΑΕ. Όταν μια εταιρεία χρεοκοπεί, αλλάζει όνομα και ΑΦΜ. Αυτό έκανε και το ΠΑΣΟΚ, το οποίο όπως δήλωσε και η Φώφη, θα δώσει ψήφο ανοχής στην κυβέρνηση του Κούλη σε κρίσιμα νομοσχέδια, δηλαδή στην ουσία στο νομοσχέδιο που αφορά την αλλαγή του εκλογικού νόμου και την κατάργηση της απλής αναλογικής, το οποίο είναι το μόνο νομοσχέδιο που "καίει" τους κάφρους τους πολιτικούς και το πρώτο νομοσχέδιο που θα φέρει ο Κούλης στην βουλή, θα είναι για την αλλαγή του εκλογικού νόμου. 

Για τα άλλα θέματα, χεστήκανε. Ανεργία, φορολογία, κυριαρχικά δικαιώματα, Ελληνοτουρκικά και άλλα, τα έχουνε γραμμένα στα παλιά τους τα παπούτσια. Και ο Κούλης και η Φώφη και ο Τσίπρας και όλοι τους στην βουλή, απο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μέχρι καφετζή του κυλικείου της βουλής, δεν τους καίγεται καρφί.

Στην ουσία αυτό που λένε κάθε φορά στο εκλογικό σώμα, είναι το κλασικό "ψηφίστε εσείς, να τα κονομάμε εμείς". Αφού δίνεται και η δυνατότητα στον πολίτη να ψηφίσει, υπάρχει και μια επίφαση δημοκρατίας και νομιμότητας.

Δεν έχει σημασία με ποια κριτήρια επιλέγεις βουλευτή ή με ποιό κόμμα τον εκλέγεις, αφού μετά απο λίγο, τσούπ θα μεταπηδήσει σε άλλο κόμμα, κατα προτίμηση στο κυβερνών. Έχει γίνει της μόδας τελευταία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφιερώστε ένα λεπτό και κάντε κλίκ στις διαφημίσεις μας.